Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services LTD: Ένα ακόμα σπουδαίο project από την Royal Caribbean

                                       

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εκτεταμένης έρευνας και προσεκτικής μελέτης, η Royal Caribbean Cruises, Ltd. υπογράφει επιστολή προθέσεως με το ναυπηγείο Meyer Werft για την κατασκευή ενός κρουαζιερόπλοιου «νέας γενιάς». Το κωδικό όνομα του πολυαναμενόμενου κρουαζιερόπλοιου είναι «Project Sunshine» και αντικατοπτρίζει όλες τις υψηλές προσδοκίες και τις προσπάθειες που έχουν αγκαλιάσει αυτό το μεγάλης σημασίας εγχείρημα.

Η μακρόχρονη εμπειρία της Royal Caribbean στο σχεδιασμό κρουαζιερόπλοιου συναντήθηκε με πολλές, καινοτόμες και ευφάνταστες ιδέες για το design για να «γεννηθεί» ένα κρουαζιερόπλοιο που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στον τομέα της κρουαζιέρας. Όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, όλες οι ιδέες που περίμεναν υπομονετικά να υλοποιηθούν, όλη η γνώση, η εμπειρία, η επιμονή, οι προσδοκίες των ανθρώπων της Royal Caribbean, βρήκαν τον τρόπο να εκφραστούν μέσα από το “Project Sunshine”.

Ανυπομονησία και ενθουσιασμός έχουν κατακλύσει την ομάδα του project και κυρίως τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Royal Caribbean Cruises Ltd., Richard D. Fain, που δήλωσε ότι «ενώ παραμένουμε πιστοί στην πολιτική μας να μην αποκαλύπτουμε τις ιδέες μας στα αρχικά στάδια εκτέλεσής τους, πρέπει να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που είδα πόσο πάθος και φαντασία αφιέρωσε η ομάδα μας στο Project Sunshine».

Ο Richard D. Fain μας αποκαλύπτει, ότι το νέο κρουαζιερόπλοιο υιοθετεί τα καλύτερα στοιχεία των κρουαζιερόπλοιων της Royal Caribbean Cruises, εμπλουτίζοντάς τα όμως με καινούργιες δραστηριότητες και με νέες συναρπαστικές προτάσεις ψυχαγωγίας. 

Το νέο κρουαζιερόπλοιο, βάρους 158.000 τόνων, θα φιλοξενεί 4.100 επιβάτες, ενώ το ολικό κόστος ανά κλίνη υπολογίζεται γύρω στα 170.000 ευρώ. Το κόστος καλύπτει κάθε λεπτομέρεια – από την τιμή του κύριου συμβολαίου του ναυπηγείου μέχρι και τη διακόσμηση της κάθε κουκέτας.

Το “Project Sunshine” αναμένεται να ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο του 2014, μια ημερομηνία που αναμένουν με ενθουσιασμό όχι μόνο η Royal Caribbean, αλλά και οι χιλιάδες λάτρεις της κρουαζιέρας που απολαμβάνουν μοναδικές κρουαζιέρες μαζί της εδώ και 40 χρόνια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο