Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services: Η Royal Caribbean Cruises Ltd διαρκώς αξιολογεί τους συνεργάτες της και το 2014 ήταν η χρονιά του Navigator

 undefined

 

Στα πλαίσια του ειδικού συνεδρίου που διοργάνωσε στις 6 Μαρτίου 2015 η Global Tour Operations της Royal Caribbean Cruises Ltd για τους συνεργάτες της σε όλη την Υφήλιο και που έλαβε χώρα στο Μαϊάμι, ο Navigator Travel & Tourist Services Ltd κέρδισε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις. Είναι τα βραβεία «Ηγετικής θέσης στην αειφορία εκδρομών ξηράς» και «Προτιμητέας επιλογής των υπεύθυνων managers εκδρομών ξηράς». Το πρώτο δόθηκε για την επιτυχή πιστοποίηση του Navigator και τις υπερβάλουσες ενέργειες του για την ενσωμάτωση πρακτικών υποστήριξης της αειφορίας και το δεύτερο, για την σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

Ο Navigator είναι ανάμεσα σε εκατοντάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες ξηράς στην Royal Caribbean και αυτή είναι μια πολύ τιμητική διάκριση γιατί κερδίζεται στην πράξη. Η Roberta Jacoby, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Global Tour Operations της Royal Caribbean Cruises Ltd, είπε «Ο Navigator είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης μας εδώ και δεκαετίες. Πάντα επιδεικνύει υπερβάλοντα ζήλο στο να προσφέρει στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου εκδρομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, που όμως να είναι και φιλικές προς το περιβάλλον. Έχει εξαιρετική συνεργασία με τους υπεύθυνους εκδρομών στα πλοία μας και η βράβευση του ως Προτιμητέα Επιλογή τους αντανακλά την υποστήριξη και την εξαιρετική εξυπηρέρηση που τους προσφέρει».

undefined

Με την ευκαιρία της βράβευσης αυτής, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Navigator κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος είπε «Η μεγαλύτερη τιμη για έναν πάροχο υπηρεσιών είναι η αναγνώριση της αξίας του από τον ίδιο τον πελάτη. Η σχέση μας με την Royal Caribbean πλησιάζει στο κλείσιμο της δεύτερης δεκαετίας της και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που ο δεσμός αυτός πίστης μεταξύ μας βασίζεται σε μια αξιοκρατική επιλογή που εξακολουθεί να αναγνωρίζεται. Ο κλάδος μας δεν είναι κάτι το στατικό και για αυτό η διατήρηση της φρεσκάδας και της ανταγωνιστικότητας που απαιτεί η σύγχρονη κρουαζιέρα χρειάζεται σκληρή δουλειά, συνέπεια, προσοχή στην λεπτομέρεια, διαρκής τελειοποίηση του προϊόντος… και να είσαι πάντα μπροστά από την εποχή σου. Αυτή είναι η παράδοση του Navigator και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο μέλλον».  

Ο  Navigator υπήρξε από τους πρωτοπόρους του κλάδου με μια ιστορία που συμβαδίζει με την εξέλιξη της σύγχρονης κρουαζιέρας. Ξεκίνησε παρέχοντας παγκόσμιας εμβέλειας υπηρεσίες στην εταιρεία Χανδρή και προσφέρει premium υπηρεσίες εκδρομών, διαχείρισης επιβατών και tour operating για πάνω από μισό αιώνα. Όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλε με πολλές καινοτομίες στην εξέλιξη αυτού που σήμερα ονομάζεται διαχείριση προορισμών, ενώ βοήθησε και βοηθά την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και τον εκσυγχρονισμό του προϊόντος ξηράς της.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο