Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services: Η Celebrity Cruises παρουσιάζει το “Celebrity iLounge”

 

Με την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας “Designed for You” τον περασμένο μήνα, η Celebrity Cruises ενίσχυσε την δέσμευσή της για την παροχή ενός μοναδικού συνδυασμού ντιζάιν, εξυπηρέτησης, επιλογών κουζίνας και εξειδικευμένων προγραμμάτων για τους λάτρεις της κρουαζιέρας. Σήμερα, η εταιρεία προχωρά ένα βήμα παραπέρα και ανακοινώνει τα σχέδιά της για την δημιουργία νέων χώρων, των οποίων ο σχεδιασμός, τα προϊόντα και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας είναι σίγουρο πως θα προσελκύσουν  τους σημερινούς ταξιδιώτες.  

Όταν το Celebrity Eclipse, το τρίτο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο της Celebrity Cruises στην κατηγορία Solstice, ξεκινήσει την λειτουργία του τον προσεχή Απρίλιο θα καταπλήξει ευχάριστα όλους τους επιβάτες με το πρώτο “Celebrity iLounge.” Έχοντας σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει ένα μοντέρνο περιβάλλον και χαλαρή ατμόσφαιρα, ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε για να δίνει στους επιβάτες όλα όσα αυτοί επιθυμούν από ένα Internet café, δηλαδή εύκολη πρόσβαση στο Internet, εξειδικευμένα μαθήματα και δυνατότητα γνωριμίας με τα τελευταία, νέα τεχνολογικά προϊόντα.  

Το Celebrity iLounge αποτελείται από τρία μέρη: μια σειρά από 26 σύγχρονους σταθμούς εργασίας, όπου οι επιβάτες μπορούν να ελέγχουν τα e-mail τους, να συνδέονται με τα social media ή να τυπώνουν την κάρτα επιβίβασής τους, ένα εμπορικό κατάστημα, όπου οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν τα τελευταία MacBook, iPod και διάφορα αξεσουάρ και, τέλος, ένα κέντρο πληροφόρησης στο οποίο έμπειρο προσωπικό θα δίνει συμβουλές στους επιβάτες σχετικά με την χρήση των Mac ή του iPod.   

“Το νέο Celebrity iLounge αποτελεί την άμεση ανάπτυξη της πλατφόρμας “Designed for you” και την συνέχιση της δέσμευσής μας να λάβουμε υπόψη την γνώμη των επιβατών μας και να τους προσφέρουμε εξειδικευμένες εμπειρίες και προγράμματα αναψυχής,” σχολίασε ο κ. Dan Hanrahan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Οι έρευνες μας έχουν δείξει ότι οι επιβάτες μας χρησιμοποιούν πολύ το Internet για να αναζητήσουν, να μάθουν και να έχουν επαφή με τους φίλους και γνωστούς τους, συνεπώς πιστεύουμε πως αυτός ο νέος χώρος πρόκειται να αποκτήσει φανατικούς επισκέπτες.”

Επιπλέον, με την ενίσχυση του προγράμματος “Discover”, της σειράς “Celebrity Life”, η εταιρεία θα προσφέρει στους χώρους του Celebrity iLounge μια σειρά από μαθήματα, ειδικά σχεδιασμένα για τα ενδιαφέροντα των επιβατών. Μερικά από τα θέματα αφορούν την δημιουργία photo books, την επεξεργασία βίντεο και ταινιών και το web design, μέσα από προγράμματα όπως τα iPhoto, iMovie, iDVD και iWeb. Και ανεξάρτητα από το εάν οι επιβάτες είναι εξοικειωμένοι ή αρχάριοι στην χρήση προϊόντων Mac ή iPod, το εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι πάντα στην διάθεση τους για να τους προσφέρει βοήθεια και περισσότερες από 125 ώρες εκπαίδευσης σε λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές και διάφορα τεχνολογικά προϊόντα.

Το Celebrity iLounge, το οποίο θα βρίσκεται στο έκτο κατάστρωμα του Celebrity Eclipse, αποτελεί επίσης και το κατάλληλο περιβάλλον για τους επιβάτες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν την συλλογή των gadget τους, καθώς η εταιρεία, όντας Επίσημος Αντιπρόσωπος της Apple εν πλώ, θα διαθέτει προς πώληση προϊόντα όπως iPod και MacBook, καθώς και τα βασικά τους αξεσουάρ.

Ο νέος χώρος θα περιληφθεί επίσης και στο Celebrity Silhouette, το οποίο θα καθελκυστεί το 2011, καθώς επίσης και στο πέμπτο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας, που θα καθελκυστεί το 2012.

Για να ζήσετε και εσείς τη μαγεία της κρουαζιέρας στα πιο μαγευτικά μέρη του πλανήτη, καλέστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3 ή επισκεφτείτε το ανανεωμένο www.navigator.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο