Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services: 1η θέση στην κατηγορία «Κρουαζιέρες» στα βραβεία Readers Choice Award του Conde Nast Traveller

undefined

 

Ο Navigator Travel & Tourist Services, βραβεύτηκε από τα Readers Choice Awards 2009, του πλέον έγκυρου και καταξιωμένου εδώ και 25 χρόνια θεσμού του περιοδικού Conde Nast Traveller, με την 1η Θέση στην κατηγορία “Κρουαζιέρες”. Η Royal Caribbean International βραβεύτηκε με την σειρά της στην κατηγορία “Εταιρείες Κρουαζιέρων” και κατέλαβε την 2η θέση.
 
Η ψηφοφορία, η οποία διήρκησε από τον Ιούλιο έως και τον Δεκέμβριο 2009 κατέταξε επίσης τον Navigator ανάμεσα στους κορυφαίους 100, σε τουλάχιστον 49 κατηγορίες, με δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, αλλά και την Κύπρο.
 
Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Navigator δήλωσε σχετικά: “Η βράβευσή μας από το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller έρχεται να επιβεβαιώσει την δέσμευσή μας στην τοπική αγορά και την προσπάθεια να αναδείξουμε την κρουαζιέρα στην Ελλάδα. Η 1η θέση μας δίνει ακόμη περισσότερο την ώθηση να εξελίξουμε περαιτέρω την σχέση με τους πελάτες μας και να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των ταξιδιωτών. Ευελπιστούμε πως οι εξελίξεις για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα θα είναι θετικές στο άμεσο μέλλον και θα επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερα οφέλη για την αγορά μας.”
 
Ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών Royal Caribbean Cruises, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ πρόσφατα η Royal Caribbean International διόρισε την εταιρεία γενικό της αντιπρόσωπο και για τις αγορές της Βουλγαρίας, Σλοβακίας και FYROM, αποδεικνύοντας έτσι την εμπιστοσύνη της στην πορεία του ταξιδιωτικού οργανισμού και ενισχύοντας τις μεταξύ τους σχέσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο