Τα νέα των μελών μας

Navigator: Το Royal Caribbean Group επεκτείνει το πρόγραμμα Cruise with Confidence!

 

undefined           undefined

 

Το Royal Caribbean Group (NYSE: RCL) επεκτείνει το πρόγραμμα “Cruise with Confidence”. 

Για όλες τις κρατήσεις –υφιστάμενες και νέες- μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021, παρέχεται η ευελιξία να ακυρώσετε την κρουαζιέρα μέχρι και 48 ώρες πριν την αναχώρηση και να λάβετε Future Cruise Certificate, ένα voucher με την αξία των χρημάτων που έχετε ήδη πληρώσει για να εξαργυρώσετε σε μελλοντική κρουαζιέρα με αναχώρηση μέχρι και τον Απρίλιο του 2022 και 4 Μαΐου 2022 για την Celebrity Cruises. Επίσης, εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά “Best Price Guarantee” και “Lift and Shift.” 

  • Best Price Guarantee”: Μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή τιμής και να επωφεληθείτε τυχόν προσφορών και χαμηλότερων τιμών μέχρι και 48 ώρες πριν την αναχώρησή σας. 
  • Lift and Shift”: Η επιλογή αυτή είναι ιδανική για όσους θέλουν να μεταθέσουν την κρουαζιέρα τους την επόμενη χρονιά. Από σήμερα ως και 30 Νοεμβρίου 2020, μπορείτε χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση να μεταθέσετε την κρουαζιέρα που έχετε ήδη κλείσει για αντίστοιχη την επόμενη χρονιά- την ίδια ημερομηνία το επόμενο έτος ή σε αντίστοιχο διάστημα 4 εβδομάδων- σε παρόμοιο δρομολόγιο, ίδια διάρκεια διανυκτερεύσεων, ίδιο τύπο καμπίνας. Κρατήσεις για κρουαζιέρες το 2021 μπορούν να μετατεθούν μόνο για κρουαζιέρες μέχρι 30/4/2022 και 4/5/2022 για Celebrity. 

Το Cruise with Confidence ισχύει για όλες τις αναχωρήσεις μέχρι τέλος Απριλίου 2022 για την Royal Caribbean International και Azamara.  

Για την Celebrity Cruises ισχύει για αναχωρήσεις μέχρι 4 Μαίου 2022!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο