Τα νέα των μελών μας

Navigator: Η Royal Carribean ξεκινάει την κατασκευή του Odyssey of the Seas

undefined

undefinedundefined

 

Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος στο ναυπηγείο Meyer Werft στο Papenburg της Γερμανίας, σήμερα, καθώς η Royal Caribbean International σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο στην κατασκευή του Odyssey of the Seas. Προγραμματισμένο να παραδοθεί το φθινόπωρο του 2020, το Odyssey of the Seas ξεκίνησε να κατασκευάζεται καθώς η καρίνα έχει τοποθετηθεί στην θέση της.  

Η τοποθέτηση της καρίνας αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της Οδύσσειας των Θαλασσών, καθώς σηματοδοτεί την αρχή της κατασκευής του πλοίου. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ένα τεμάχιο 79 τόνων ανυψώθηκε στην αποβάθρα του κτιρίου με γερανό 800 τόνων. Καινούργια νομίσματα τοποθετήθηκαν κάτω από την καρίνα, η οποία στη συνέχεια παραμένει στη θέση της μέχρι το τέλος της κατασκευής. Μόλις το πλοίο ολοκληρωθεί, τα κέρματα ανακτώνται και παρουσιάζονται στον πλοίαρχο και στο πλήρωμα του πλοίου, για να τοποθετηθούν στο πλοίο. Σύμφωνα με τη ναυτική παράδοση, τα κέρματα λέγεται ότι φέρνουν τύχη στο πλοίο κατά την κατασκευή του και στη συνέχεια στον καπετάνιο και το πλήρωμά του όταν είναι στη θάλασσα.

Η ανακοίνωση των δρομολογίων του Odyssey of the Seas θα γίνει αργότερα μέσα στους επομένους μήνες.  

undefined

Η Royal Caribbean International καινοτομεί για περισσότερα από 50 χρόνια. Κάθε καινούργια κατηγορία πλοίων είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα αποτέλεσμα της τελευταίας τεχνολογίας και των εμπειριών των επιβατών της. Η Royal Caribbean International συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στις διακοπές με δρομολόγια σε περισσότερους από 270 προορισμούς σε 73 χώρες σε έξι ηπείρους, συμπεριλαμβανομένου του πολύ-αναμενόμενου ιδιωτικού νησιού της Royal Caribbean International στις Μπαχάμες του πρώτου σε δραστηριότητες ονομαζόμενο   Perfect Day at Coco Cay.

Το Perfect Day at Coco Cay είναι ένας ιδιωτικός προορισμός αποκλειστικά για τους καλεσμένους της Royal Caribbean, που βρίσκεται στις Μπαχάμες. Θα βρείτε ατελείωτους τρόπους για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες παραλίες και παρθένα νερά, καθώς και συναρπαστικές εμπειρίες όπως το απίστευτο Thrill Water Park, ziplining και κάθε θαλάσσιο σπορ που μπορείτε να φανταστείτε.

Η Royal Caribbean ψηφίστηκε επίσης “Best Cruise Line Overall” για 16 συνεχόμενα χρόνια στα Βραβεία Travel Weekly ReadersChoice.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο