Τα νέα των μελών μας

Navigator: Η Celebrity Cruises ανακοινώνει ετήσιες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από το 2023

 

undefined    undefined

 

Τα χειμερινά δρομολόγια δεν ήταν ποτέ πιο δελεαστικά αφού περιλαμβάνουν Θαύματα του Κόσμου, όπως τις Πυραμίδες της Αιγύπτου και την Ακρόπολη στην Αθήνα. 

Η καλύτερη Εταιρεία κρουαζιέρας στην Ευρώπη, η βραβευμένη Celebrity Cruises, μόλις έγινε ακόμη καλύτερη καθώς σήμερα ανακοίνωσε ότι θα κάνει κρουαζιέρες όλο τον χρόνο στη Μεσόγειο, προσθέτοντας στην καλοκαιρινή της σεζόν δρομολόγια από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024. Πλέοντας στη Μεσόγειο για πρώτη φορά χειμώνα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια νέα εμπειρία πολυτέλειας στο βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity® καθώς θα επισκέπτονται μερικά από τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα του κόσμου, όπως τις μαγευτικές Πυραμίδες της Αιγύπτου, την εντυπωσιακή Ακρόπολη της Αθήνας ή μια από τις παλαιότερες πόλεις στον κόσμο, την Ιερουσαλήμ. 

Το μόνο πλοίο της Celebrity που θα πλέει στη Μεσόγειο όλο τον χρόνο, το Celebrity Infinity, θα ξεκινήσει τη χειμερινή του σεζόν με κρουαζιέρες εννέα και 10 νυχτών, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους επιβάτες του να απολαύσουν τα καλύτερα σημεία της Ιβηρικής Χερσονήσου. Με εναλλασσόμενες αναχωρήσεις από τα λιμάνια της Βαρκελώνης και της Λισαβόνας και ταξιδεύοντας κατά μήκος της μεγαλύτερης ακτογραμμής της Μεσογείου, οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα επισκεφθούν την όμορφη Πάλμα ντε Μαγιόρκα, την εκπληκτική και πλούσια σε ιστορία πόλη της Σεβίλλης και πολλά αξιοθέατα. 

Στη συνέχεια, από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Ιανουάριο του 2024,το  Infinity θα αποκαλεί τη Βαρκελώνη στο «σπίτι» του καθώς θα αναχωρεί για κρουαζιέρες 11 και 12 διανυκτερεύσεων επιστρέφοντας στο Μαρόκο για πρώτη φορά από το 2008. Οι επιβάτες θα γνωρίσουν τα αξιοθέατα των λόφων της Ταγγέρης, θα ανακαλύψουν τους αυθεντικούς υπαίθριους πωλητές τροφίμων και την Medina στην Καζαμπλάνκα και θ΄ απολαύσουν τα φανταστικά τοπία των Καναρίων Νήσων μεταξύ άλλων κορυφαίων προορισμών. 

undefined

Ολοκληρώνοντας τη χειμερινή περίοδο, το Infinity θα επιστρέψει στην Ελλάδα, τη γενέτειρα της Celebrity Cruises, όπου οι ταξιδιώτες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024 μέσα από κρουαζιέρες 10 ή 11 διανυκτερεύσεων, με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, θα επισκεφθούν τρεις ηπείρους και θα γνωρίσουν μερικά από τα πιο σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα του κόσμου και Θαύματα της Αρχαιότητας της Αιγύπτου και της Ελλάδας, όπως την Πυραμίδα του Χέοπα, την Ακρόπολη των Αθηνών, τον Ναό της Αρτέμιδος και πολλά άλλα. 

«Το να μπορούμε να πλεύσουμε όλο τον χειμώνα στη Μεσόγειο, θα δώσει άπειρες δυνατότητες στους επισκέπτες μας να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για ταξίδια, ενώ θα επισκεφθούν νέους προορισμούς καθώς ταξιδεύουν «WonderFULL℠» μαζί μας, δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises. «Με αυτές τις νέες κρουαζιέρες για το 2023-2024, θα επανεισάγουμε τους επιβάτες μας στον κόσμο με δρομολόγια που τους συνδέουν ξανά με πολιτισμούς και εμπειρίες που θα διαρκέσουν μια ζωή». 

Μια επιπλέον νότα γοητείας αυτών των κρουαζιερών αποτελούν για τους επιβάτες οι διανυκτερεύσεις του πλοίου στη Μάλαγα της Ισπανίας, στο Πόρτο της Πορτογαλίας, στην Ιερουσαλήμ, στην Αλεξάνδρεια ή στην Αθήνα, όπου θ΄ απολαύσουν τον πολιτισμό αυτών των τόπων. 

Απλουστεύοντας την εμπειρία πολυτέλειας, το Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα στο κρουαζιερόπλοιο είναι πλέον «Always Included℠» σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity Cruises. 

Σχετικά με το Navigator Travel & Tourist Services

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. O Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο