Τα νέα των μελών μας

Navigator: H Royal Caribbean ξεκινά την κατασκευή του πέμπτου πλοίου της κατηγορίας OASIS

undefined

undefined

 

Η επαναστατική Oasis Class θα έχει σύντομα μια νέα αδελφή, καθώς σήμερα η Royal Caribbean International γιόρτασε την χαλύβδινη κοπή ενός πέμπτου πλοίου της κλάσης Oasis, που πρόκειται να παραδοθεί το 2021. Η χαλύβδινη κοπή, η οποία σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της κατασκευής, πραγματοποιήθηκε στο Chantiersde l’Atlantique στο Saint-Nazaire της Γαλλίας.

Η κατηγορία Oasis έφερε καταιγίδα στην βιομηχανία της κρουαζιέρας με την εισαγωγή του Oasis of the Seas πριν από μια δεκαετία και ξανά με την εισαγωγή της Symphony of the Seas το 2018. Το πέμπτο πλοίο Class Oasis θα συνδυάζει το εικονικό sevenneighborhood concept, που χαρακτηρίζει τα αδελφά πλοία της με μια τολμηρή και απροσδόκητη σύνθεση συναρπαστικών εμπειριών, φανταστική τραπεζαρία, απαράμιλλη ψυχαγωγία και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

undefined

Η Royal Caribbean International είναι η μεγαλύτερη εταιρία κρουαζιέρας παγκοσμίως, η οποία προσφέρει καινοτομία στη θάλασσα για περισσότερα από 50 χρόνια. Κάθε διαδοχική κατηγορία πλοίων είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που χαρακτηρίζει την τελευταία τεχνολογία και τις εμπειρίες φιλοξενούμενων για τον περιπετειώδη ταξιδιώτη του σήμερα. Η κρουαζιέρα συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στις διακοπές με δρομολόγια σε περισσότερους από 260 προορισμούς σε 72 χώρες σε έξι ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της πολυαναμενόμενης Perfect Day Island Collection της Royal Caribbean στο πρώτο ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες Perfect Day at Coco Cay. Η Royal Caribbean International ψηφίζετε “Best Cruise Line Overall” για 16 συνεχόμενα χρόνια στο Travel Weekly Readers’ Choice Awards.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο