Τα νέα των μελών μας

Navigator: H Celebrity Cruises ανοίγει τον δρόμο σε όλους για την επιστροφή στην κρουαζιέρα

undefined

 

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε σήμερα νέα πρωτόκολλα για τους επιβάτες που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και της Ευρώπης, καταργώντας τις απαιτήσεις εμβολιασμού και απλοποιώντας τις οδηγίες υγειονομικών ελέγχων, κάνοντας έτσι την κρουαζιέρα πιο προσιτή και εύκολη για τους επιβάτες.

undefined

 

Από τις 5 Σεπτεμβρίου 2022, όλοι οι επιβάτες, ανεξαρτήτως κατάστασης εμβολιασμού, που αναχωρούν στα περισσότερα δρομολόγια από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη μπορούν πλέον να ταξιδέψουν, εφόσον πληρούν τις τοπικές προϋποθέσεις διαγνωστικού ελέγχου (τεστ) προκειμένου να επιβιβαστούν. Η Celebrity Cruises θα δέχεται πλέον οποιοδήποτε εμπορικά διαθέσιμο τεστ, συμπεριλαμβανομένων των self test χωρίς επίβλεψη, για πολλούς προορισμούς.

«Ένας νέος κόσμος περιμένει και είμαι ενθουσιασμένη που οι δραστηριότητές μας θα ευθυγραμμιστούν περισσότερο με την υπόλοιπη ταξιδιωτική βιομηχανία και θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να εξερευνήσουν ξανά», δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Celebrity Cruises. «Τα ταξίδια επιστρέφουν δυναμικά και ανυπομονούμε για την αυξανόμενη δυναμική των καταναλωτών απ΄όλο τον κόσμο».

Διαγνωστικοί έλεγχοι για την κρουαζιέρα

Οι νέοι διαγνωστικοί έλεγχοι πριν από την επιβίβαση στις ΗΠΑ και την Ευρώπη περιλαμβάνουν:

– Οι πλήρως εμβολιασμένοι επιβάτες δεν χρειάζεται πλέον να υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο πριν την επιβίβαση για τις αναχωρήσεις από τις Η.Π.Α. για κρουαζιέρες 9 νυχτών ή λιγότερων (εξαιρούνται οι κρουαζιέρες που επισκέπτονται τον Καναδά και τις Βερμούδες)
– Οι επιβάτες που έχουν κάνει ενισχυτική δόση δεν χρειάζεται πλέον να υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο πριν την επιβίβαση σε κρουαζιέρες από Ευρωπαϊκά λιμάνια με διάρκεια 9 νυχτών ή λιγότερων
– Θα γίνεται δεκτό αρνητικό αποτέλεσμα ακόμη και αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) για όλα τα δρομολόγια (εξαιρουμένων των δρομολογίων που επισκέπτονται την Αυστραλία, τις Βερμούδες, τον Καναδά, την Ελλάδα ή τη Νέα Ζηλανδία).
– Παιδιά κάτω των 5 ετών που αναχωρούν από τις ΗΠΑ και επιβάτες κάτω των 12 ετών που αναχωρούν από την Ευρώπη δεν χρειάζεται να κάνουν τεστ πριν από την επιβίβαση.

Διαγνωστικοί έλεγχοι για άλλες περιοχές

Παρ΄όλο που η Celebrity Cruises έχει μειώσει τις απαιτήσεις εμβολιασμού, για τα δρομολόγια από και προς τα λιμάνια του Καναδά, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας όλοι οι επιβάτες ηλικίας 12 ετών και άνω πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για να επιβιβασθούν, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χωρών αυτών. Οι κρουαζιέρες στα Γκαλαπάγκος απαιτούν όλοι επιβάτες ηλικίας 3 ετών και άνω να έχουν εμβολιασθεί

Για όλες τις κρουαζιέρες, λεπτομερείς πληροφορίες επιβίβασης ανά χώρα επιβίβασης είναι διαθέσιμες στη σελίδα Country Travel Requirements της πύλης HealthyAtSea.com στην ιστοσελίδα της Celebrity Cruises.

Η πρωτοπορία της Celebrity Cruises

Η Celebrity Cruises άνοιξε τον δρόμο για την ασφαλή επιστροφή στην κρουαζιέρα όταν το Celebrity Edge έγινε το πρώτο πλοίο που επανεκκίνησε τις κρουαζιέρες στις ΗΠΑ στις 26 Ιουνίου 2021. Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, ολόκληρος ο στόλος των 15 βραβευμένων πλοίων της Celebrity έχει επιστρέψει στη θάλασσα, με υγειονομικά μέτρα που ξεπερνούν άλλους τύπους διακοπών. Η εταιρεία ταξιδεύει τώρα στην Καραϊβική, την Αλάσκα, την Ευρώπη και τα Γκαλαπάγκος, ενώ αυτόν τον Οκτώβριο θα επιστρέψει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Σχετικά με το Navigator Travel & Tourist Services

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. O Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο