Τα νέα των μελών μας

Nannuka: The Hotel Nanny Service by Nannuka: η πρώτη ολοκληρωμένη προσέγγιση στον οικογενειακό τουρισμό

undefined

 

Η Nannuka αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του εισερχόμενου αλλά και εσωτερικού τουρισμού, λανσάρει σε πανελλήνια πρώτη το TheHotelNannyServicebyNannuka. 

Έχοντας πλέον το αποκλειστικό knowhow της Ελληνικής αγοράς που αφορά στη φροντίδα της οικογένειας αλλά και κατέχοντας την εμπειρία στον εντοπισμό των καλύτερων babysitter & travel nannies, η Nannuka πήγε ένα βήμα παραπάνω και δημιούργησε το TheHotelNannyServicebyNannuka, χτίζοντας μια εξειδικευμένη ομάδα babysitters, παιδαγωγών, βρεφοκόμων αλλά και ειδικών παιδαγωγών, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του οικογενειακού τουρισμού. Με σεβασμό και υπευθυνότητα, η προσέγγιση στο babysitting πλέον αλλάζει καθώς η ομάδα του THNS έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα και διαθέτει απαραίτητα: 

 Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και κατόπιν ζήτησης Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα.

– Άριστες αξιολογήσεις/συστάσεις στο Nannuka.com

 2+ χρόνια εμπειρίας

 Γνώση Πρώτων βοηθειών με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 Καθαρό Ποινικό Μητρώο

 Σεμινάρια ορθής Συμπεριφοράς και Άρτιου Επαγγελματισμού από την ομάδα της Nannuka 

Τα μεγαλύτερα Ελληνικά ξενοδοχεία -ενδεικτικά Four Seasons Astir Hotel, Grand Resort Lagonissi, Ergon House Athens, Yes Hotels, Divani Collection Hotels, Electra Hotels, Grand Hyatt Athens, Saint George Lycabettus– έχουν ήδη εμπιστευτεί το The Hotel Nanny Service by Nannuka όπως και καταξιωμένες Concierges & Yachts Management υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.thehotelnannyservice.gr καθώς και να επικοινωνήσετε με την THNS Team Leader Gabriela Telekfalvi, hotelnanny@nannuka.gr, +30 6942437961.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο