Τα νέα των μελών μας

Nana Beach: Το ξενοδοχείο Nana Beach στο TOP 100 του μεγαλύτερου ομίλου ταξιδιωτικών γραφείων στη Γερμανία

Το ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. διακρίθηκε από το γερμανικό δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων rtk και αναδείχθηκε μεταξύ των 100 κορυφαίων ξενοδοχείων που συνεργάζονται, με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας που παρέχουν.

To δίκτυο rtk περιλαμβάνει περίπου 3.000 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία, αποτελώντας τον μεγαλύτερο όμιλο ταξιδιωτικών γραφείων στη χώρα. Το «Top100 Hotel Award» απονεμήθηκε για πρώτη φορά επιβραβεύοντας τους 100 κορυφαίους συνεργάτες του δικτύου rtk. Η επιλογή έγινε μεταξύ των 600 τουριστικών καταλυμάτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που συνεργάζονται με τον όμιλο και στόχο είχε να αναδείξει τα ξενοδοχεία και καταλύματα που κάνουν τη διαφορά στον τουριστικό κλάδο.

Με αφορμή τη νέα βράβευση του ξενοδοχείου Nana Beach η κυρία Μαρίτα Καράτζη, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. δήλωσε: «Η διάκριση του ξενοδοχείου μας μεταξύ των 100 κορυφαίων συνεργατών του ομίλου rtk αποτελεί μία ουσιαστική αναγνώριση των προσπαθειών μας να παρέχουμε άριστη φιλοξενία σε όσους έρχονται στο Nana Beach, αλλά και να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες για τους πράκτορες που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά και να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες και στους συνεργάτες μας στο μέλλον».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο