Τα νέα των μελών μας

Nana Beach Hotel: Το Nana Beach Hotel ανάμεσα στα 25 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία στην κατηγορία “Οικογένειες” από το Travellers’ Choice 2014 του Trip Advisor

Το Nana Beach Hotel του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, απέσπασε μία ακόμη διάκριση από τα διαδεδομένα βραβεία του Trip Advisor «Travellers’ Choice 2014», αυτή τη φορά στην κατηγορία “Οικογένειες”. Το ξενοδοχείο, συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στα 25 κορυφαία για οικογένειες σε όλη την Ελλάδα λαμβάνοντας τη 12η θέση, στο πλαίσιο πάντα των κριτικών των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ακόμη μία βράβευση από τον ίδιο θεσμό, καθώς το 2013, κατέκτησε επίσης την 12η θέση ανάμεσα στα 25 καλύτερα all-inclusive θέρετρα της Ευρώπης. Κάθε διάκριση από το Trip Advisor έχει τεράστια βαρύτητα για το ξενοδοχείο καθώς βασίζεται στις κριτικές των επισκεπτών που καταγράφουν τις αληθινές τους εμπειρίες στο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό site στον κόσμο που ασκεί επιρροή καθοριστικής σημασίας στην τελική επιλογή των ταξιδιωτών.

Το Nana Beach Hotel ανταμοίβεται μέσω αυτής της βράβευσης για τη συνεχή προσπάθεια του να προσφέρει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία σε οικογένειες μέσω της βέλτιστης εξυπηρέτησης και των κατάλληλων υποδομών που διαθέτει. Η πελατοκεντρική προσέγγιση και η αφοσίωση στην ποιότητα και την ασφάλεια είναι οι βασικοί γνώμονες λειτουργίας του ξενοδοχείου που το κατατάσσουν υψηλά στις προτιμήσεις των οικογενειών που το επισκέπτονται.

Το ξενοδοχείο συνεχίζει όλα τα χρόνια λειτουργίας του να ανταποκρίνεται με προσήλωση και υπευθυνότητα στις υψηλές απαιτήσεις της οικογενειακής διαμονής. Η διάκριση από το «Travellers’ Choice 2014»  αυξάνει ακόμα περισσότερο την ευθύνη του Nana Beach Hotel να διατηρήσει αλλά και να εξελίξει το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο