Τα νέα των μελών μας

Nana Beach – All Ιnclusive Resort: Το ξενοδοχείο Nana Beach ανάμεσα στα 100 καλύτερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του

Το ξενοδοχείο Nana Beach του Ομίλου εταιρειών Καράτζη Α.Ε. βραβεύτηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του δικτύου ταξιδιωτικών γραφείων RTK της Γερμανίας.  Η επιλογή έγινε μεταξύ 600 ξενοδοχείων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο χαρτοφυλάκιο του δικτύου, τα οποία βραβεύτηκαν από επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού. Μεταξύ των σημαντικότερων κριτηρίων για τη διάκριση των ξενοδοχείων, αποτέλεσαν η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η πελατοκεντρική προσέγγιση.

Η σημαντικότητα αυτής της διάκρισης ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι το δίκτυο RTK περιλαμβάνει 3.500 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία τα οποία ανέδειξαν το ξενοδοχείο Nana Beach ανάμεσα στους καλύτερους συνεργάτες τους. Επίσης, η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συνεχόμενων διακρίσεων που λαμβάνει το ξενοδοχείο κάθε χρόνο από φορείς πρώτου μεγέθους. Οι διακρίσεις αυτές προέρχονται ως επί το πλείστον από βαθμολογίες και κριτικές των ίδιων των ταξιδιωτών που αξιολογούν την εμπειρία διαμονής τους. Πρόσφατα, το ξενοδοχείο αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα all-inclusive resorts της Ευρώπης από τα βραβεία Travellers’ Choice 2014 του Trip Advisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη διάκριση από το δίκτυο RTK αποδεικνύει ότι η σκληρή εργασία και η αφοσίωση της ομάδας του ξενοδοχείου Nana Beach στο να διατηρεί και να εξελίσσει το κορυφαίο επίπεδο των υπηρεσιών του, αναγνωρίζεται και εκτιμάται όχι μόνο από τους ίδιους τους πελάτες του αλλά και από τους συνεργάτες του σε διεθνές επίπεδο.

Αυτός ο τίτλος αναγνώρισης αποτελεί με τη σειρά του επιπλέον πρόκληση αλλά και ευθύνη για το ξενοδοχείο Nana Beach ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο της φιλοξενίας που παρέχει μέσα από όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του, από το επίπεδο των εγκαταστάσεων και των υποδομών του, μέχρι την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών και ανάπτυξη ισχυρότερων δεσμών με τους συνεργάτες του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο