Τα νέα των μελών μας

Nana Beach-All Inclusive Resort: Στη χρυσή δεκάδα των βραβείων “Starway World Best Hotels 2012” το Nana Beach Hotel

 

Tο ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. απέσπασε μια ακόμα διάκριση διεθνούς κύρους, κατακτώντας μια από τις πρώτες 10 θέσεις ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου που βραβεύονται στα “Starway World Best Hotels 2012”.

Η διάκριση αυτή προέκυψε μετά από συλλογή, μελέτη και ανάλυση 174.259 ερωτηματολογίων ικανοποίησης πελατών από 3.991 ξενοδοχεία σε 26 προορισμούς, που διενήργησαν οι υπεύθυνοι του θεσμού “Starway World Best Hotels”.

Το  Nana Beach όχι μόνο αναδείχθηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία διεθνώς, αλλά κατέκτησε μια θέση στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων των συμμετεχόντων στην έρευνα.

Με στόχο να ενθαρρύνουν αλλά και να επιβραβεύσουν την ανάπτυξη ποιοτικών υποδομών και την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στο τουριστικό προϊόν, τα βραβεία “Starway World Best Hotels” τα τελευταία δέκα χρόνια διενεργούν εκτενείς και διεξοδικές έρευνες ικανοποίησης πελατών διασφαλίζοντας έτσι αξιόπιστα αποτελέσματα και διαφανείς διαδικασίες στην απονομή των διακρίσεων που υπογράφουν.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο