Τα νέα των μελών μας

MMK: Βράβευση της εταιρίας MMK design team στα Tourism Awards 2018

undefined

 

Mε μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η mmk design team απέσπασε νέο βραβείο στα Tourism Awards 2018, στην κατηγορία “Εταιρική ταυτότητα / Διαχείριση εταιρικής φήμης / Branding” για το Περιοδικό «THE BULLETIN» της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ».

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ» συγκεντρώνει ανθρώπους που είναι δεμένοι με το νησί και τους απασχολούν τα περιβαλλοντικά, πολιτιστικά και αναπτυξιακά θέματα της Πάρου. Η εταιρεία προωθεί τη δημόσια συζήτηση και υποστηρίζει δράσεις που στοχεύουν στη διατήρηση του κυκλαδικού χαρακτήρα του νησιού και στην ισόρροπη και ποιοτική ανάπτυξή του.

undefined

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των μελών της, η εταιρεία εκδίδει το “THE BULLETIN”, ένα 4/μηνιαίο 3/γλωσσο (ελληνικά-αγγλικά-γαλλικά) freepress, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και το target group στο οποίο απευθύνεται, είναι άνδρες, γυναίκες ανώτερης και μέσης κοινωνικοοικονομικής τάξης, κάτοικοι της Πάρου, επισκέπτες καθώς και ενδιαφερόμενοι για το νησί ανά την Ευρώπη (μέσω της ηλεκτρονικής του αποστολής του σε 6.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις και μέσω του https://friendsofparos.com/). 

Σε μια εποχή που η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί εθνικό στόχο της Ελλάδας, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ» στήριξε την πρότασή μας για την έκδοση του «THE BULLETIN» το οποίο με τον ποιοτικό σχεδιασμό του, τις δυνατές φωτογραφίες του και τα πλούσια κείμενα του, όλα προϊόν εθελοντικής και ομαδικής συνεργασίας βραβεύτηκε στα φετινά Tourism Awards και επιβεβαίωσε τη δύναμη που έχουν οι συνέργειες ανθρώπων που με πάθος στηρίζουν την ποιότητα, την καινοτομία και τον υγιή ανταγωνισμό στη φωτεινή μεριά της ελληνικής οικονομίας.

undefined

Κερδίσαμε αυτό το βραβείο προωθώντας και υποστηρίζοντας δράσεις που στοχεύουν στην:

  • Ανάδειξη της άλλης, της κρυμμένης πολιτιστικής ταυτότητας της Πάρου
  • Ενημέρωση για τις ετήσιες εκδηλώσεις στις οποίες τονίζονται και τιμώνται ενέργειες προσώπων ή  ενώσεων που ενεργούν  για το καλό του νησιού και των κατοίκων του
  • Εξωστρέφεια και προσέλκυση νέων επισκεπτών στο νησί
  • Συνεργασία, συμμετοχή και εθελοντική προσφορά των κατοίκων και των μελών του Συλλόγου είτε είναι Έλληνες ή ξένοι που διαμένουν μόνιμα ή όχι σε αυτό, με στόχο την κοινωνική συνοχή και δράση για το κοινό καλό
  • Πρόκληση συζητήσεων των πολιτών για θέματα ζωτικής σημασίας για την αειφόρο ανάπτυξη του νησιού
  • Υποστήριξη των δραστηριοτήτων άλλων συλλόγων
  • Προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάδειξη οικολογικής συνείδησης
  • Στενή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και τοπικούς φορείς
  • Συνεργασία με φορείς στην Ελλάδα και διεθνώς για την ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή ιδεών
  • Προαγωγή και διάδοση των παραδοσιακών τρόπων μαγειρικής και γαστρονομίας 

Μία ομάδα συνεργατών, με αρχισυντάκτη τον Πρόεδρο της εταιρείας και εκδότη Γιώργο Βλαντά, κάτοικο Βρυξελλών, επιλέγει θέματα από την καθημερινότητα του νησιού τα οποία αποτυπώνονται από διάφορους συντάκτες και εικονογραφούνται από το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό που επιμελείται ο φωτογράφος του εντύπου ή από φωτογραφίες των συντακτών. Όλη η ομάδα εργασίας προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά.

undefined

Για το project συνεργάζονται γραφίστες, φωτογράφοι, εικονογράφοι, κειμενογράφοι και μεταφραστές. 

Επισκεφθείτε τα παρακάτω links για να ξεφυλλίσετε τα τεύχη: 

https://issuu.com/mmkdesignteam/docs/ftp_bulletin_09 

https://issuu.com/mmkdesignteam/docs/friends_of_paros__bulletin_10 

https://issuu.com/mmkdesignteam/docs/friends_of_paros_bulletin_11_issue_ 

https://issuu.com/mmkdesignteam/docs/12issue_out_low 

https://issuu.com/mmkdesignteam/docs/friends_of_paros_13_issue 

https://issuu.com/mmkdesignteam/docs/friends_of_paros_14issue 

https://issuu.com/mmkdesignteam/docs/the_bulletin_friends_of_paros_15iss

           

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο