Τα νέα των μελών μας

ΜΜΚ: Η ΜΜΚ design team, στην έκθεση “ASTA Destination Expo 2018 για το NJV ATHENS PLAZA HOTEL

undefined

Η ΜΜΚ design team σχεδίασε και επιμελήθηκε το περίπτερο του NJV ATHENS PLAZA HOTEL στην έκθεση ASTA Destination Expo 2018 The international conference of the American Society of Travel Agents (ASTA), HILTON 15-16 April 2018.

Ένα μεγάλο γεγονός για τον ελληνικό τουρισμό και τη διείσδυσή του στην αμερικανική τουριστική αγορά, το συνέδριο της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων, ASTA Athens Destination Expo 2018 (ASTAADE 2018).

undefined

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15-16 Απριλίου, έπειτα από επίμονες προσπάθειες διεκδίκησής του στην Ελλάδα από την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, και εκτιμάται ότι ανοίγει τις προοπτικές για «απογείωση» των Αμερικανών τουριστών στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

undefined

Η Αθήνα, πλέον δυνατός προορισμός, προσφέρει την δυνατότητα επίσκεψης ενός από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου, την Ακρόπολη.

Το concept βασίστηκε στη λογική να συνδέσει το εξαιρετικό location του ξενοδοχείου, στην καρδιά της Αθήνας, μπροστά στην ιστορική πλατεία Συντάγματος και πολύ κοντά στην παγκοσμίου φήμης Ακρόπολη και την προσιτή πολυτέλεια των εσωτερικών του χώρων, με εικόνες γνωστών αγαλμάτων.

Τα σχόλια των επισκεπτών ήταν εγκωμιαστικά.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο