Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια για τη σεζόν 2024

Ο Όμιλος Mitsis, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια για τη σεζόν 2024 με κεντρικό μήνυμα “The greatest stories are lived”. Η καμπάνια παρουσιάζει τη νέα εταιρική ταυτότητα του Ομίλου και καλεί τους επισκέπτες να οραματιστούν τη ζωή που θέλουν να ζήσουν, να αναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους και να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία.

Η νέα καμπάνια του Ομίλου αναγνωρίζει τις νέες τάσεις και προτιμήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών, που αναζητούν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες προσαρμοσμένες στις προσωπικές τους ανάγκες. Με δυναμική παρουσία σε 5 μοναδικούς προορισμούς, το brand MITSIS περικλείει πολλαπλές έννοιες: τις πρωτοποριακές εμπειρίες, την απαράμιλλη οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική φιλοξενίας. Τα 21 ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου του προσφέρουν αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, 12 κέντρα σπα και θαλασσοθεραπείας, ψυχαγωγικό πρόγραμμα με συνεργασίες παγκοσμίου εμβέλειας και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας Concierge που ικανοποιούν κάθε ταξιδιώτη.

Παροτρύνοντας τους επισκέπτες να επανασυνδεθούν με όλα όσα έχουν πραγματικά αξία,  να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να μοιραστούν στιγμές με τους αγαπημένους τους, η νέα καμπάνια τοποθετεί τις διαφορετικές ανάγκες των επισκεπτών του Ομίλου στην καρδιά της φιλοσοφίας του

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο