Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels υποδέχεται τους επισκέπτες στα αεροδρόμια Κω και Ρόδου

 

undefined

 

Από τη σεζόν 2021 ο Όμιλος Mitsis Hotels θα καλωσορίζει τους επισκέπτες της Κω και της Ρόδου στα νέα του γραφεία στα αεροδρόμια ‘Ιπποκράτης’ και ‘Διαγόρας’, αξιοποιώντας στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα. 

Κατά την 24ωρη λειτουργία των γραφείων υποδοχής, οι εκπρόσωποι του Ομίλου διευκολύνουν την άφιξη των πελατών, φροντίζουν για τη μεταφορά τους στα ξενοδοχεία, προσφέρουν τη δυνατότητα κρατήσεων μέσα από την πλατφόρμα Concierge του Ομίλου, δίνουν απαραίτητες πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές για τους προορισμούς και τους καλωσορίζουν με χαμόγελο και φροντίδα σε μια ασύγκριτη εμπειρία διακοπών. 

undefined

Τα δύο νέα γραφεία υποδοχής, καθώς και οι χώροι προβολής του Ομίλου στα αεροδρόμια, στοχεύουν στη δημιουργία στενών δεσμών με τους πελάτες του, στην ανάδειξη του κόσμου των Mitsis Hotels σε ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο και στην πραγματοποίηση του οράματος του Ομίλου να μεταμορφώνει κάθε του επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο