Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels συνεργάζεται με το Real Madrid Foundation Clinic και το Tipsarevic Luxury Tennis

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS, φιλοδοξώντας να προσφέρει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στους επισκέπτες του, συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες του με το Real Madrid Foundation Clinic και το Tipsarevic Luxury Tennis για τη σεζόν 2023.

Ο Όμιλος συνεργάζεται με τη 14 φορές πρωταθλήτρια του UEFA Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, για τη φιλοξενία Ποδοσφαιρικού Προπονητικού Camp στην Κω το καλοκαίρι του 2023 για τους νεαρούς επισκέπτες των ξενοδοχείων του. Το Ποδοσφαιρικό Camp διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά και η συνεργασία θα προσφέρει στους νεαρούς επισκέπτες των Mitsis Hotels ποδοσφαιρική εκπαίδευση διεθνών προδιαγραφών από τους προπονητές των αναπτυξιακών ομάδων της Ρεάλ Μαδρίτης, δημιουργώντας μία εμπειρία ζωής για τους συμμετέχοντες και δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους δεξιότητες και να εντείνουν το ομαδικό πνεύμα τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών και θα λάβει χώρα στην Καρδάμενα της Κω για 7 εβδομάδες, από τις 3 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2023, με τη συμμετοχή των επισκεπτών των 5 ξενοδοχείων του Ομίλου στην Κω –Blue Domes Resort & Spa, Family Village Beach Hotel, Norida Beach Hotel, Ramira Beach Hotel και Summer Palace Beach Hotel. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται 3 φορές καθημερινά για 3 διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Παράλληλα, ο Όμιλος συνεργάζεται για 2η χρονιά με την κορυφαία Ακαδημία Tipsarevic Luxury Tennis, για την παροχή υψηλού επιπέδου προπονήσεων τέννις. Η Aκαδημία Tipsarevic Luxury Tennis ιδρύθηκε από τον Σέρβο πρωταθλητή τέννις Janko Tipsarević, τέως νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, και νικητή, μεταξύ άλλων, του Αυστραλιανού Open Junior 2001 και 4 ATP World Tour.

Οι επισκέπτες των Mitsis Hotels θα μπορούν να επιλέξουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών, ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα για ενήλικες και παιδιά που θα πραγματοποιούνται με μια κορυφαία ομάδα προπονητών στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις γηπέδων τέννις του Ομίλου. Για τη σεζόν 2022, η συνεργασία του Ομίλου Mitsis Hotels με το Tipsarevic Luxury Tennis θα πραγματοποιηθεί στην Καρδάμαινα της Κω και θα περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία Blue Domes Resort & Spa, Family Village Beach Hotel, Norida Beach Hotel και Summer Palace Beach Hotel.

Μέσω των δύο αθλητικών συνεργασιών του, ο Όμιλος Mitsis Hotels επιδιώκει να εμπνεύσει, να διδάξει και να προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγίας διεθνούς επιπέδου στους φιλοξενούμενούς του. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση online μέσα από την ιστοσελίδα και την πλατφόρμα concierge του Ομίλου Mitsis Hotels www.mitsishotels.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο