Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels συνεργάζεται με τη Brickwiz Greece

Εμπλουτίζοντας συνεχώς το πρόγραμμα ψυχαγωγίας του και με στόχο να παρέχει εξατομικευμένες εμπειρίες στους φιλοξενούμενούς του, ο Όμιλος Mitsis Hotels συνεργάζεται με την BrickWiz για να προσφέρει στους επισκέπτες των ξενοδοχείων του σε Κρήτη, Κω και Ρόδο την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα αγαπημένα τους τουβλάκια LEGO® με έναν καινοτόμο και συναρπαστικό τρόπο.

Στα πλαίσια του Mitsis Brick Tour 2023, δεκάδες χιλιάδες τουβλάκια, συναρπαστικές δραστηριότητες και δημιουργικά εργαστήρια σχεδιασμένα από πιστοποιημένους συντονιστές LEGO® Serious Play® θα προσφέρουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού για παιδιά και ενήλικες. Οι καταρτισμένοι συντονιστές του BrickWiz θα είναι εκεί για να βοηθήσουν, να εξηγήσουν, να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν τους συμμετέχοντες.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και να συνδεθούν, μέσω της δύναμης του παιχνιδιού, με την οικογένεια και τους φίλους τους, δημιουργώντας αναμνήσεις για μία ζωή.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο