Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: O Όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει στις Διεθνείς Εκθέσεις ITB & DWP 2023

Με στόχο την προβολή των 5 προορισμών και των 19 ξενοδοχειακών του μονάδων, την παρακολούθηση των τελευταίων τουριστικών τάσεων και την αξιολόγηση νέων ανταγωνιστικών λύσεων για την προσφορά επιπρόσθετης αξίας στους πελάτες του, ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του 2023, μεταξύ των οποίων οι ITB και DWP.

Για μια ακόμα χρονιά, εκπρόσωποι του Ομίλου θα δώσουν το παρόν στην ITB, τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου, που θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023 (Hall 1.1 Booth 103). Ως ηγέτης του κλάδου στη διοργάνωση γάμων και δύο χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 7ου ετήσιου συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP) στο Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο, ο Όμιλος θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση της μεγαλύτερης επιχειρηματικής πλατφόρμας της βιομηχανίας ‘Γάμων προορισμού’ στον κόσμο, που θα λάβει χώρα από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου στο Ντουμπάι. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες εκθέσεις που ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμμετάσχει το 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο