Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels συνεργάζεται με το κορυφαίο Tipsarevic Luxury Tennis

 

undefined

 

Στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του και στην παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας διακοπών στους επισκέπτες του, ο Όμιλος Mitsis Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κορυφαία Ακαδημία Tipsarevic Luxury Tennis, για την παροχή υψηλού επιπέδου προπονήσεων τένις. Η Aκαδημία Tipsarevic Luxury Tennis ιδρύθηκε από τον Σέρβο πρωταθλητή τένις Janko Tipsarević, τέως νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, και νικητή, μεταξύ άλλων, του Αυστραλιανού Open Junior 2001 και 4 ATP World Tour.

undefined

Οι επισκέπτες των Mitsis Hotels θα μπορούν να επιλέξουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών, ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα για ενήλικες και παιδιά που θα πραγματοποιούνται με μια κορυφαία ομάδα προπονητών στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις γηπέδων τένις του Ομίλου. Για τη σεζόν 2022, η συνεργασία του Ομίλου Mitsis Hotels με το Tipsarevic Luxury Tennis θα πραγματοποιηθεί στην Καρδάμαινα της Κω και θα περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία Blue Domes Resort & Spa, Family Village Beach Hotel, Norida Beach Hotel και Summer Palace Beach Hotel.

undefined

Μέσω της συνεργασίας του με το Tipsarevic Luxury Tennis, καθώς και της διαρκούς διεύρυνσης του δικτύου συνεργατών του, ο Όμιλος Mitsis Hotels επιδιώκει να εμπνεύσει, να διδάξει και να προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγίας διεθνούς επιπέδου στους επισκέπτες του!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο