Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels συνεργάζεται με τη WWF Greece για τα προγράμματα ‘Hotel Kitchen’ και ‘Adopt A Beach’

 

undefined

 

Ο Όμιλος Mitsis Hotels βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τη WWF Greece για τις πρωτοβουλίες ‘Hotel Kitchen’ και ‘Adopt A Beach’. Το καινοτόμο πρόγραμμα ‘Hotel Kitchen’ στοχεύει στην ελάττωση της σπατάλης τροφίμων στα ξενοδοχεία, ένα καίριο βήμα προς την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των 17 ξενοδοχειακών μονάδων του Ομίλου. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει τη συγκρότηση ομάδων εργασίας για την ανάπτυξη στρατηγικής, την εκπαίδευση των υπαλλήλων για τη δυνητική συμβολή τους στην πρόληψη και μείωση των απορριμμάτων τροφίμων, την ένταξη προγραμμάτων δωρεάς τροφίμων και την εφαρμογή συστημάτων μέτρησης για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των ενεργειών. 

undefined

Παράλληλα, το εθελοντικό πρόγραμμα ‘Adopt A Beach’ στοχεύει στην παρακολούθηση της παράκτιας ρύπανσης και τη δημιουργία μίας εύχρηστης βάσης δεδομένων. Τα Mitsis Hotels σχηματίζουν ειδικές ομάδες υπεύθυνες για την εντατική παρακολούθηση, την καταγραφή και τον καθαρισμό των 9 βραβευμένων με Γαλάζια Σημαία παραλιών του Ομίλου. 

Δεσμευμένος στην Εταιρική Υπευθυνότητα και με προορισμό τη βιώσιμη ανάπτυξη, ο Όμιλος Mitsis Hotels υιοθετεί νέες οικολογικές πρακτικές που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της βιοποικιλότητας στους 5 προορισμούς του, με τη συνεχή υποστήριξη των 3.500 εργαζομένων και 350.000 επισκεπτών του ετησίως.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο