Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει στο Travel Lounge Sun & Beach Virtual Event και τα Classic Awards

 

undefined

 

Με στόχο την προβολή της αναβαθμισμένης εμπειρίας διακοπών που προσφέρει στους επισκέπτες του και του βελτιωμένου τουριστικού προϊόντος του, ο Όμιλος Mitsis Hotels δίνει το παρόν σε σημαντικά τουριστικά γεγονότα με ταξιδιωτικούς πράκτορες απ’ όλο τον κόσμο.

Στις 3 Μαρτίου εκπρόσωποι του Ομίλου θα συμμετάσχουν μαζί με ειδικούς της DER Touristik και περισσότερους από 8.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες σε ένα ψηφιακό ταξίδι, όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί ο Όμιλος Mitsis Hotels και όλες oι αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του, ενόψει της σεζόν 2022.

undefined

Laguna Resort & Spa (Crete)

Επιπλέον, ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει ως χορηγός στα πρώτα Classic Awards για τους κορυφαίους travel agents που θα λάβουν χώρα στις 17 Μαρτίου στο Birmingham από την Classic Collection Holidays. Περίπου 120 ταξιδιωτικοί πράκτορες θα παραστούν στην εκδήλωση, στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για τα επιχειρηματικά νέα του κλάδου, τις τελευταίες τουριστικές τάσεις, καθώς και μελλοντικά σχέδια, ενώ θα αποτελέσει ευκαιρία δικτύωσης με συνεργάτες από το εξωτερικό.

undefined

Alila Resort & Spa (Rhodes)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο