Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει στο Athens ESG Forum

 

undefined

Ο Όμιλος Mitsis Hotels έχει την τιμή να συμμετάσχει στο Athens ESG Forum στις 5 Ιουλίου 2021, με τον Σταύρο Μήτση, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, να είναι ένας από τους κύριους ομιλητές. Το Forum διοργανώνει η BOUSSIAS υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Ο Σταύρος Μήτσης θα συμμετέχει μαζί με διακεκριμένους ηγέτες από την Coca-Cola, την Johnson & Johnson, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και την EY, σε πάνελ με θέμα την κλιματική αλλαγή, εξετάζοντας τον κρίσιμο ρόλο των επιχειρήσεων στην επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας και επισημαίνοντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που σχετίζονται με τη βιώσιμη ανάπτυξη στον ξενοδοχειακό κλάδο.

undefined

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, ο Όμιλός μας διακρίθηκε στα «Bravo Sustainability Awards & Dialogue 2021» για την πρωτοβουλία «Ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων». Με βασικό στόχο τη συμβολή μας στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την πρόοδο της κοινωνίας, συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές, υποστηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, τις περιφερειακές κοινότητες και τους κατοίκους τους, προστατεύουμε τον τοπικό πολιτισμό και τις παραδόσεις και προάγουμε την πνευματική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη, διασφαλίζοντας την ευημερία των προορισμών μας.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο