Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις το 2021

 

undefined

 

Με στόχο την προβολή των προορισμών και των ξενοδοχειακών του μονάδων, την παρακολούθηση των τελευταίων τουριστικών τάσεων και την αξιολόγηση νέων ανταγωνιστικών λύσεων για την προσφορά επιπρόσθετης αξίας στους πελάτες του, ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις που επανεκκίνησαν το 2021.  

Εκπρόσωποι του Ομίλου θα δώσουν το παρών σε 4 εκθέσεις που θα λάβουν χώρα σε 8 διαφορετικές πόλεις. Από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο DRV του Συνδέσμου Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, ενώ αμέσως μετά θα συμμετάσχει στην κορυφαία τουριστική έκθεση World Travel Market (WTM) 2021, που θα διεξαχθεί 1 – 3 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.  

undefined

Από τις 9 ως τις 11 Νοεμβρίου, το Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο έχει την τιμή να φιλοξενήσει το 7ο ετήσιο συνέδριο Destination Wedding Planners (DWP), τη μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα της βιομηχανίας “Γάμων προορισμού” στον κόσμο, με τη συμμετοχή 500 ειδικών από 70 χώρες. 

Το πρόγραμμα του 2021 θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή του Ομίλου από τις 8 έως τις 26 Νοεμβρίου στο FTI Roadshow “Summer 2022”, που θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας και απευθύνεται σε ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο