Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στην ψηφιακή εποχή

 

undefined

 

Στοχεύοντας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία με τους επισκέπτες του, ο Όμιλος Mitsis Hotels λάνσαρε το νέο του Mobile App. Πλέον οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα, έχοντας τον κόσμο των Mitsis Hotels στην παλάμη του χεριού τους και να μαθαίνουν πρώτοι τις τελευταίες προσφορές, υπηρεσίες, εκδηλώσεις και ενημερώσεις.

Φιλοδοξώντας να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών στους επισκέπτες του, ο Όμιλος Mitsis Hotels εμπλουτίζει τις Mitsis Concierge υπηρεσίες του, προσθέτοντας καινοτόμες και προσωποποιημένες επιλογές. Από online, early check-in και PCR tests έως ιδιωτικές περιηγήσεις, δείπνο υπό το φως των κεριών και υπηρεσία δωματίου, οι μοναδικές υπηρεσίες του Ομίλου Mitsis Hotels έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους φιλοξενούμενούς του αψεγάδιαστη ελληνική φιλοξενία με ένα μόνο κλικ.

undefined

Φέτος, οι επισκέπτες μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους σε μια από τις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες του Ομίλου, με τη νέα υπηρεσία ‘Online Beach Reservation’, μέσω της πλατφόρμας Concierge, καθώς επίσης και να εξερευνήσουν τα νέα Wi-Fi μενού των αγαπημένων τους à la carte εστιατορίων και μπαρ, πιο γρήγορα από ποτέ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο