Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels προσφέρει το πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Ρόδο

 

undefined

Φιλοδοξώντας να εμπλουτίσει το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα και να διευρύνει το φάσμα των επιλογών για τους επισκέπτες του, αυτό το καλοκαίρι ο Όμιλος Mitsis Hotels έφερε στο νησί της Ρόδου τις πιο συναρπαστικές εκδηλώσεις, οι οποίες αγκαλιάστηκαν από την τοπική κοινότητα και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό camp της REAL MADRID, μέχρι την εκδήλωση «Aphetor Rising Games» με τις πιο ακραίες αθλητικές δραστηριότητες και προκλήσεις, αυτό το καλοκαίρι τα είχε όλα!

undefined

Real Madrid Foundation Camp
Το κορυφαίο προπονητικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου του 2021 για παιδιά, πραγματοποιείται από τον Όμιλο Mitsis Hotels σε συνεργασία με το REAL Μadrid Foundation Clinic στη Ρόδο από τις 10 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου. Ο Όμιλος Mitsis Hotels προσφέρει στους μικρούς του επισκέπτες, καθώς και τους μικρούς αθλητές του νησιού μια μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν με παγκόσμιας κλάσης προπονητές, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους όπως τα είδωλά τους και να ζήσουν το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο κάθε παιδιού.

undefined

‘Aphetor Rising Games’
Τα Mitsis Hotels συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με τη δυναμική ομάδα της Aphetor για τη διεξαγωγή της πιο συναρπαστικής εκδήλωσης με μοναδικές προκλήσεις με βάση το Mitsis Rodos Maris Resort & Spa και τις πιο όμορφες περιοχές της Ρόδου. Από τις 10 έως τις 16 Ιουλίου, το ξενοδοχείο του Ομίλου στη Νότια Ρόδο είχε τη χαρά να φιλοξενεί 40 παγκόσμιας φήμης influencers, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε έξι απίστευτες προκλήσεις, συμμετείχαν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες και γνώρισαν την αυθεντική πλευρά του νησιού μέσα από πολιτιστικές εκδρομές και εμπειρίες, δημιουργώντας μοναδικό υλικό που μοιράστηκαν ζωντανά σε όλα τα social media!

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο