Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels παρουσιάζει το ανακαινισμένο Rinela Beach Resort & Spa στην Κρήτη

 

undefined

Το 5* all inclusive οικογενειακό θέρετρο Rinela Beach Resort & Spa, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, στην καλύτερη και βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της βόρειας Κρήτης, παρουσιάζει φέτος 192 superior δωμάτια και μια νέα συλλογή από πισίνες. Ως μέρος της φιλοσοφίας μας που συνδυάζει την απόλυτη εναρμόνιση της πολυτελούς φιλοξενίας με το παραδοσιακό κρητικό τοπίο, τα νέα δωμάτια του Rinela Beach Resort & Spa δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη απόδραση στο νησί της Κρήτης. Νέες θεματικές πισίνες ανάμεσα σε ανθισμένους κήπους, κομψός σχεδιασμός, μια ζεστή παλέτα χρωμάτων και δωμάτια με θέα στη θάλασσα, ακριβώς δίπλα στο νερό, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες σε έναν κόσμο μοναδικών εμπειριών.

undefined

Μεταξύ των αναβαθμισμένων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών για το 2021, οι επισκέπτες του Rinela Beach Resort & Spa μπορούν να απολαύσουν το δείπνο τους στα δύο νέα θεματικά à lacarte εστιατόρια, Steak House και Italian και να ζήσουν αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

undefined

Η εντυπωσιακή ανακαίνιση θα συνεχιστεί και το 2022 σε ακόμη περισσότερα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής πάνω στο νερό, όπου η προσιτή πολυτέλεια και οι εξαιρετικές ανέσεις προσφέρουν τον απόλυτο προορισμό στο νησί της Κρήτης.

undefined

 

undefined

 

undefined

 

undefinedundefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.