Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια για τη σεζόν 2022

 

undefined

 

Ο Όμιλος Mitsis Hotels παρουσίασε με επιτυχία τη νέα του καμπάνια για τη σεζόν 2022 με κεντρικό μήνυμα “Open up”. Η καμπάνια προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν έναν κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων και νέων εμπειριών υπό το φως του ελληνικού καλοκαιριού, να ζήσουν με ενθουσιασμό και να μοιραστούν στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το νέο έτος αποτελεί ευκαιρία επαναπροσδιορισμού και ο Όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, προσαρμόζει τις υπηρεσίες του ώστε να ανταποκρίνεται με ευελιξία στις ανάγκες των επισκεπτών του, τοποθετώντας τους στο επίκεντρο των προσφερόμενων υπηρεσιών του στα 17 ξενοδοχεία του.

undefined

 

Η νέα καμπάνια του Ομίλου Mitsis Hotels φιλοδοξεί να εμπνεύσει τους επισκέπτες να τολμήσουν νέα ξεκινήματα, να αποκτήσουν καινούριες εμπειρίες, να ξαναταξιδέψουν, να αισθανθούν και πάλι ελεύθεροι και να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία τη σεζόν 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο