Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels χρυσός χορηγός του Greentech Challenge 2021

undefined

 

Δεσμευμένος στην Εταιρική Υπευθυνότητα και με προορισμό τη βιώσιμη φιλοξενία, ο Όμιλος MITSIS HOTELS στηρίζει το Εθνικό Πρόγραμμα Πράσινης Καινοτομίας GreenTech Challenge 2021 ως Χρυσός Χορηγός.

Η πρωτοβουλία GreenTech Challenge διοργανώνεται ετησίως από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στοχεύει στην ανάδειξη νέων καινοτόμων ιδεών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση σημαντικών περιβαλλοντικών προκλήσεων, μεταξύ των οποίων η επίτευξη του αειφόρου τουρισμού. Εκπρόσωπος του Ομίλου συμμετείχε στην κριτική επιτροπή της τελικής φάσης του διαγωνισμού για την ανάδειξη της νικητήριας ιδέας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. 

«Προσπαθούμε διαρκώς να υποστηρίζουμε οργανώσεις που μοιράζονται το όραμα και τη φιλοσοφία μας και είμαι βέβαιος πως το πρόγραμμα πράσινης καινοτομίας GreenTech Challenge θα αναδείξει την εφευρετικότητα και την εργατικότητα των νέων», δήλωσε ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. 

undefined

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο του κλάδου της φιλοξενίας στην υλοποίηση των 17 Στόχων του ΟΗΕ και με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον, ο Όμιλος Mitsis Hotels επιδιώκει να αποτελέσει πρότυπο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της χώρας και προσβλέπει στη διεύρυνση της συνεργασίας του με φορείς, επιχειρήσεις και σπουδαστές για την περαιτέρω στήριξη πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη.

Φιλοδοξώντας να αποτελέσει πρότυπο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της χώρας, το επενδυτικό σχέδιο του Ομίλου Mitsis Hotels ύψους 250 εκ. ευρώ περιλαμβάνει την αύξηση του αριθμού των δωματίων των ξενοδοχείων του από 5.500 σε 6.500 και την ανέγερση συνολικά 6 νέων ξενοδοχειακών μονάδων σε Ρόδο και Μύκονο που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης πολυτέλειας και στις αρχές της βιώσιμης φιλοξενίας, καθώς θα είναι πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον. Παράλληλα, ο Όμιλος ανακαινίζει το σύνολο των υφιστάμενων ξενοδοχείων του βάσει των βέλτιστων διεθνών πρακτικών. 

undefined

Για τη συνεχή προσπάθεια και προσήλωσή του στις αρχές της αειφορίας, ο Όμιλος αναγνωρίζεται με πλήθος διακρίσεων, μεταξύ των οποίων η βράβευσή του ως μία από τις 25 πιο βιώσιμες εταιρίες στην Ελλάδα για το 2020.  Το σύνολο των περιβαλλοντικών και κοινωνικών δράσεων του Ομίλου Mitsis Hotels παρουσιάζεται αναλυτικά στον ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο