Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο όμιλος Mitsis Hotels χορηγεί το πρώτο Rhodes Food Festival σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

undefined

 

 

Δεσμευμένος στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών, ο Όμιλος Mitsis Hotels εντάσσει πληθώρα δράσεων για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης των 5 προορισμών του, ενισχύοντας περαιτέρω την ολιστική στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του. 

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Legends Abroad, ο Όμιλος Mitsis Hotels τελεί υπερήφανος χορηγός του πρώτου Rhodes Food Festival. Το Rhodes Food Festival στοχεύει στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας της Ρόδου στην αμερικανική αγορά και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa σε τρεις ημερομηνίες, 25 Μαΐου – 1 Ιουνίου, 12 – 19 Οκτωβρίου και 19 – 26 Οκτωβρίου 2022. 

Το φεστιβάλ θα προβάλλει την ελληνική κουζίνα και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με φόντο την κοσμοπολίτικη Ρόδο. Με προορισμό τη βιώσιμη φιλοξενία, ο Όμιλος Mitsis Hotels αναδεικνύει τη σημασία της παραδοσιακής τοπικής κουζίνας για την προώθηση του γαστρονομικού προϊόντος της χώρας σε όλο τον κόσμο.

 

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο