Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels φιλοξενεί τo 7ο Συνέδριο της DWP στο Alila Resort & Spa στη Ρόδο

 

undefined

 

Η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα της βιομηχανίας «Γάμων προορισμού» στον κόσμο, προετοιμάζεται για τη διοργάνωση της ετήσιας έκθεσής της για πρώτη φορά στη Ρόδο. Το Mitsis Alila Resort & Spa, μέλος του Ομίλου Mitsis Hotels, που βρίσκεται στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου, επιλέχθηκε ως ο επίσημος οικοδεσπότης του 7ου ετήσιου συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP) από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου.

undefined

Το υπερπολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων θα έχει την τιμή να υποδεχθεί περισσότερους από 500 ειδικούς και influencers στον χώρο των πολυτελών γάμων από 70 χώρες του κόσμου, συγκεντρώνοντας τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους στη χώρα μας. 

Η μοναδική αυτή εκδήλωση θα προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για την προβολή των τελευταίων τάσεων στους γάμους, την ανάδειξη μερικών από τους δημοφιλέστερους γαμήλιους προορισμούς, ονειρεμένους χώρους δεξιώσεων, δημιουργικούς συνεργάτες και νέες υπηρεσίες, ενώ θα αναδείξει για πρώτη φορά τη χώρα μας ως έναν ελκυστικό προορισμό γαμήλιων εκδηλώσεων και ταξιδιών. 

undefined

Mitsis Alila Resort & Spa

Ένα πολυτελές all-inclusive παραθαλάσσιο θέρετρο 5 αστέρων στη Ρόδο πάνω σε βραβευμένη με Γαλάζια σημαία παραλία και μέλος της Mitsis Premium Collection. Το Alila βρίσκεται σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα του νησιού, στο Φαληράκι, ανάμεσα στη μεσαιωνική παλαιά πόλη της Ρόδου και την Ακρόπολη της Λίνδου και διαθέτει 314 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, εκ των οποίων κάποια με ιδιωτική πισίνα, whirlpool (Jazzi), όλες τις σύγχρονες ανέσεις, υπηρεσίες concierge & VIP transfers. Ένα πολυβραβευμένο ξενοδοχείο, γνωστό για το πανέμορφο τοπίο, την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τις διεθνείς δελεαστικές γεύσεις και την απαράμιλλη αυθεντική ελληνική φιλοξενία, στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για γάμους και πολυτελείς εκδηλώσεις.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο