Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels διακρίνεται στις “The Most Sustainable Companies in Greece” για το 2022

 

undefined

 

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS διακρίθηκε για την Εταιρική Υπευθυνότητά του στις 31 “Most Sustainable Companies in Greeceγια το έτος 2022, σε επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου από το QualityNet Foundation. 

Η νέα ολιστική στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου με τίτλο ‘A story of change’ εντάσσει πληθώρα δράσεων για την αντιμετώπιση καίριων σύγχρονων προκλήσεων του κλάδου, συνεισφέροντας το 5% των ετήσιων καθαρών κερδών του σε κοινωνικές δράσεις. Μέσω των 5 πυλώνων του προγράμματος, η προσήλωση του Ομίλου στις αρχές της αειφορίας αποτυπώνεται στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, τη διαρκή υποστήριξη εθελοντικών και κοινωνικών δράσεων, την προστασία της βιοποικιλότητας των προορισμών του, τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των 17 ξενοδοχείων του και την ανάπτυξη και φροντίδα των 3.500 υπαλλήλων του. 

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS ξεχώρισε ως ο μοναδικός Ξενοδοχειακός Όμιλος για τις επιδόσεις του. Για τη βράβευση της εταιρείας, οι επιτροπές αξιολόγησης του Qualitynet Foundation έλαβαν υπόψη τον επιχειρηματικό αντίκτυπο του Ομίλου σύμφωνα με τα ESG κριτήρια, τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται, τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μερών και τον τρόπο δημοσιοποίησης και επαλήθευσης των μη χρηματοοικονομικών  πληροφοριών. 

undefined

«Με προορισμό μας τη Βιώσιμη Φιλοξενία, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παραμένοντας πιστοί στην κοινωνική μας ευθύνη και διασφαλίζοντας ήθος και διαφάνεια σε όλες μας τις λειτουργίες. Βελτιώνουμε σταθερά τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις, επενδύουμε στον ψηφιακό ανασχηματισμό και αναγνωρίζουμε ότι η πρόοδός μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευημερία των τοπικών κοινωνιών στους προορισμούς που δραστηριοποιούμαστε. Η βιωσιμότητα είναι βασικό κριτήριο για την ανταγωνιστικότητά μας και φιλοδοξούμε να αποτελούμε πρότυπο για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της χώρας», δηλώνει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. 

Η διάκριση του Ομίλου προστίθεται σε μία σειρά βραβεύσεων από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, όπως Blue Flag, Green Key, ISO και Travelife Gold Certification. Τέλος, ο Όμιλος δημοσιεύει ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που περιέχει το σύνολο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και περιβαλλοντικών πρακτικών της εταιρείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο