Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels αναγνωρίζεται με πλήθος πιστοποιήσεων και βραβεύσεων

 

undefined

 

Θέλοντας να προσφέρει διακοπές και εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των επισκεπτών του, ο Όμιλος Mitsis Hotels βελτιώνει τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του, λαμβάνοντας ως αναγνώριση πλήθος ελληνικών και διεθνών πιστοποιήσεων και βραβείων. 

Οι συνεχείς προσπάθειές του για αειφορία αναγνωρίζονται με πολλαπλές πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν την υπεύθυνη λειτουργία του, τη συνεχή υποστήριξη εθελοντικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, την προστασία της βιοποικιλότητας στους 5 προορισμούς του, την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των 17 ξενοδοχείων του και την ανάπτυξη των 4.000 εργαζομένων του. Οι πιστοποιήσεις ISO, Bike Friendly, Blue Flag, Greek Breakfast, Green Key και Travelife Gold Certification, καθώς και η βράβευση του Ομίλου στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2021 είναι μερικές από αυτές. 

undefinedundefined

Παράλληλα, όπως κάθε σεζόν, η προτίμηση και η υποστήριξη των επισκεπτών του, οδηγεί τον Όμιλο Mitsis Hotels στην υψηλότερη κατάταξη των ιστοτόπων αξιολόγησης, προσθέτοντας περισσότερα βραβεία στη συλλογή του, ενώ οι πιο διάσημοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί, καθώς και οι πιο αναγνωρισμένοι τοπικοί και διεθνείς Tour Operators και Online Travel Agents αναγνωρίζουν κάθε χρόνο την αξιοσημείωτη επίδοσή του. Μεταξύ των διακρίσεων που λαμβάνουν κάθε χρόνο τα ξενοδοχεία του Ομίλου είναι τα Traveller Review Awards από την Booking.com, τα Travellers Choice από το TripAdvisor, τα Loved by Guests από τη Hotels.com και τα Quality Hotels από τα TUI Global Hotel Awards.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο