Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Mitsis Friends Club, το Αναβαθμισμένο Loyalty Πρόγραμμα του Ομίλου Mitsis Hotels

Ο Όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, παρουσιάζει το αναβαθμισμένο πρόγραμμα επιβράβευσης Mitsis Friends Club, σχεδιασμένο να ανταμείβει τους πιο πιστούς επισκέπτες των ξενοδοχείων του και να τους προσφέρει μία ακόμα πιο ξεχωριστή εμπειρία. Φέτος, το πρόγραμμα συμπληρώνει το 11ο έτος λειτουργίας του και αριθμεί περισσότερα από 170.000 μέλη.

Στοχεύοντας στη συνεχή εξέλιξή του, ώστε να ανταποκρίνεται με ευελιξία στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των μελών του, το Mitsis Friends Club γίνεται πιο ανταποδοτικό από ποτέ, προσφέροντας αναβαθμισμένα προνόμια, διευρυμένους τρόπους συλλογής πόντων και ανταμοιβές προσαρμοσμένες στις επιθυμίες των επισκεπτών του.

Βάσει της βαθμίδας τους, τα μέλη του Mitsis Friends Club απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια κατά τη διάρκεια της διαμονής τους όπως, μεταξύ άλλων, δωρεάν διανυκτερεύσεις και δραστηριότητες, cocktail party, προτεραιότητα στο check-in, προνόμια στο spa, αναμνηστικά δώρα και εμπειρίες γευσιγνωσίας.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Mitsis Friends Club αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τη συνεχή προτίμηση των πελατών που επιλέγουν κάθε χρόνο τα ξενοδοχεία του Ομίλου για να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές διακοπές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο