Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Mitsis Concierge Services: Ένα χαρτοφυλάκιο ποιοτικών υπηρεσιών για την απόλυτη εμπειρία διακοπών

 

undefined

 

Με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας διακοπών των επισκεπτών του, ο Όμιλος Mitsis Hotels βελτιώνει το τουριστικό προϊόν του μέσω των ποιοτικών υπηρεσιών concierge εντός και εκτός του ξενοδοχείου για την ικανοποίηση των αναγκών και την ψυχαγωγία των πελατών.

undefined

Από την εξερεύνηση των μαγικών προορισμών και τις μοναδικές εκδρομές σε φυσικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, μέχρι τις άνετες και ασφαλείς μεταφορές, την κράτηση τραπεζιού στα à la carte εστιατόρια, το online check-in και το late check-out, όλα όσα αναζητά ένας επισκέπτης για να ζήσει την απόλυτη εμπειρία διακοπών είναι διαθέσιμα με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, μέσω της καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμας Mitsis Concierge.

undefined

Γνωρίζοντας όλα όσα μπορούν να μετατρέψουν τις διακοπές ενός επισκέπτη σε μια μοναδική εμπειρία, ο υπεύθυνος Concierge σε κάθε ένα από τα 17 Mitsis Hotels, προτείνει στους επισκέπτες τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που τους ταιριάζουν καλύτερα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο