Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: “Life, Our Green Project” – Το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του Ομίλου Mitsis Hotels

 

undefined

 

Δεσμευμένος στην Εταιρική Υπευθυνότητα και με προορισμό τη βιώσιμη ανάπτυξη, ο Όμιλος Mitsis Hotels εμπλουτίζει διαρκώς το πρόγραμμα ‘LIFE, our green project’, υιοθετώντας νέες οικολογικές πρακτικές που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της βιοποικιλότητας στους 5 προορισμούς του, με τη συνεχή υποστήριξη των 3.500 εργαζομένων και 350.000 επισκεπτών του ετησίως. 

Στο πλαίσιο της υπεύθυνης λειτουργίας του, ο Όμιλος πραγματοποίησε με επιτυχία δενδροφύτευση στην Κω, στην περιοχή Καρδάμαινα, φυτεύοντας περισσότερα από 200 δένδρα με τη συμβολή των εργαζομένων, των επισκεπτών και της τοπικής κοινωνίας. Αντίστοιχες δράσεις προγραμματίζονται και στους υπόλοιπους προορισμούς δραστηριοποίησης του Ομίλου. Παράλληλα, ο Όμιλος Mitsis Hotels συνεργάζεται με τo WWF Ελλάς για τις πρωτοβουλίες ‘Hotel Kitchen’ και ‘Adopt A Beach’, δύο προγράμματα που προστίθενται στη σειρά οικολογικών δράσεών του για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος. 

undefined

Η προσήλωση του Ομίλου στο περιβαλλοντικό πρόγραμμά του αναγνωρίζεται με πλήθος διακρίσεων για το σύνολο των ξενοδοχείων του, μεταξύ των οποίων οι πιστοποιήσεις Blue Flag, Green Key, Travelife Gold Certification, ISO και η βράβευση του Ομίλου στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2021. 

Ο Όμιλος αναμένεται να δημοσιεύσει άμεσα τη δεύτερη έκδοση του Ετήσιου Κοινωνικού Απολογισμού για το 2020, που περιέχει το σύνολο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Περιβαλλοντικών πρακτικών του, σε μια χρονική περίοδο όπου η στροφή του τουρισμού από την ποσότητα στην ποιότητα και η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος αναδεικνύονται πιο επίκαιρες από ποτέ.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο