Τα νέα των μελών μας

Mitsis Hotels: Δωρεά 40 απινιδωτών προς τα σχολεία της Κω και της Τήλου από τον Όμιλο Mitsis Hotels

 

Δεσμευμένος στην Εταιρική Υπευθυνότητα και στοχεύοντας στην υποστήριξη, ενδυνάμωση και βελτίωση της ζωής των κατοίκων των προορισμών του, ο Όμιλος Mitsis Hotels δώρισε 40 απινιδωτές προς τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κω και της Τήλου. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μέσω του Ιδρύματος Κ. Μήτση, φορέα υλοποίησης του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

Η τελετή παράδοσης των απινιδωτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου στο Γυμνάσιο Αντιμάχειας Κω. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Έργων, Παιδείας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Δημότη Κω, Γεωργία Κασιώτη, o Έπαρχος Κω-Νισύρου, Ιωάννης Καμπανής, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Κωνσταντίνα Σβύνου, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Κω, Εμμανουήλ Μήτρου, και η Πρόεδρος Λέσχης Lions Κω Ιπποκράτης, Νίλουφερ Τλε.

Τον Όμιλο Mitsis Hotels εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, Σταύρος Μήτσης, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κ. Μήτση, Γιάννης Μακαρέζος, η CSR Manager, Απολλωνία Καραμπάτσου και οι διευθυντές των 5 ξενοδοχείων του Ομίλου στην Κω: Μιχάλης Ανθουλάκης (Blue Domes Resort & Spa), Μίλτος Διβάνης (Family Village Beach Hotel), Νίκος Ιακωβίδης (Summer Palace Beach Hotel), Στέφανος Κιτρίνας (Ramira Beach Hotel) και Αντώνης Πιζάνιας (Norida Beach Hotel).

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην ευρύτερη ολιστική στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου με τίτλο ‘A story of change΄, που αναπτύσσει πλήθος δράσεων για την αντιμετώπιση καίριων σύγχρονων προκλήσεων του κλάδου. Στα πλαίσια της μακροχρόνιας συνεργασίας με τοπικούς φορείς για την επίλυση κοινωνικών προκλήσεων, ο Όμιλος ευχαριστεί τη Λέσχη Lions Κω ‘Ιπποκράτης’ για τη γνωστοποίηση της ανάγκης.

Για τη διαρκή προσπάθεια και προσφορά του, ο Όμιλος Mitsis Hotels αναγνωρίζεται με πλήθος βραβεύσεων από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, μεταξύ των οποίων η διάκριση του Ομίλου στις ’36 πιο Βιώσιμες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα’ για το 2023 από το QualityNet Foundation. Τέλος, ο Όμιλος δημοσιεύει ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που περιέχει το σύνολο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και περιβαλλοντικών πρακτικών της εταιρείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο