Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Tourism Career Webinar από την Placement International

 

undefined

 

Η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε Online Ημέρα Καριέρας σε συνεργασία με την Placement International, μια από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες εταιρίες πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού για ξενοδοχεία

Η Online Ημέρα Καριέρας πραγματοποιήθηκε σε δύο στάδια. Η πρώτη συνάντηση έλαβε χώρα διαδικτυακά, μέσω Microsoft Teams. Στη διάρκειά της, φοιτητές και απόφοιτοι παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση από την Placement International σχετικά με τις πρακτικές και τοποθετήσεις σε διεθνή ξενοδοχεία, καθώς και τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των κατάλληλων. Την παρουσίαση διαδέχτηκε η αξιολόγηση των βιογραφικών και οι συνεντεύξεις, στη διάρκεια των οποίων, οι φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Τουρισμού είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και να διεκδικήσουν μια αμειβόμενη θέση πρακτικής άσκησης σε μεγάλα ξενοδοχεία, σε όλο τον κόσμο. 

Οι πρακτικές αφορούν σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στις μεγαλύτερες μητροπόλεις όπως Νέα Υόρκη,Μαϊάμι, Λος Άντζελες, Ντουμπάι, Σανγκάη, καθώς και σε χώρες που αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ κ.α. 

undefined

Η Placement International προσφέρει δυνατότητα για πρακτική άσκηση, διάρκειας 6 ή 12 ή 24 μηνών. Η πρακτική άσκηση αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία τόσο για φοιτητές και τελειόφοιτους, όσο και για απόφοιτους καθώς προσφέρει ουσιαστική εξάσκηση και εκπαίδευση στην πράξη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να δουν και να κατανοήσουν, εκ των έσω, τα μυστικά του κλάδου. Επιπλέον, είναι ένας τρόπος για κάθε μελλοντικό επαγγελματία να εξοικειωθεί με τον τρόπο λειτουργίας ξενοδοχείων παγκοσμίου φήμης και, τελικά, να κάνει το πρώτο βήμα για μια καριέρα διεθνών προδιαγραφών. 

Η δράση εναρμονίζεται με την ευρύτερη φιλοσοφία που διέπει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο – η οποία θέτει στο επίκεντρο τη διασύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας – και εντάσσεται στον ετήσιο θεσμό DevelopingU, που περιλαμβάνει ημέρες καριέρας, σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις και συμβουλευτική καριέρας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των φοιτητών και αποφοίτων του Κολεγίου, στην επαφή τους με την αγορά, καθώς και στην ενημέρωσή τους για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο