Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποστηρικτής της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017

undefined

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει ως υποστηρικτής στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, την μεγαλύτερη έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών, η οποία θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.  

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ΕΞΠΟΤΡΟΦ μας προσκαλεί να γνωρίσουμε από κοντά τα ποιοτικά προϊόντα της χώρας μας και τους παραγωγούς τους. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πάνω από 40.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας όπου οι ιδιώτες θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από τους εκθέτες, ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές ανοίγοντας στην επιχείρησή τους νέες προοπτικές.  Τη διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 αναλαμβάνει και φέτος η RM International.   

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι άρτια εκπαιδευμένοι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Κολλεγίου θα βοηθήσουν στη διοργάνωση της έκθεσης, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε καίριες λειτουργικές θέσεις όπως η υποδοχή των επισκεπτών, η εξυπηρέτηση των εκθετών, η γραμματεία των σεμιναρίων κ.α. Επιπλέον, καθηγητές – chef του καινοτόμου πανεπιστημιακού προγράμματος σπουδών BACulinaryArts του Μητροπολιτικού Κολλεγίου θα παραδίδουν μαζί με τους φοιτητές τους σεμινάρια μαγειρικής στους επισκέπτες της έκθεσης.   

undefined

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων σπουδών, καθώς βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2016 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο