Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει την 25η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

undefined

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε ως υποστηρικτής στην 25η Γενική Τακτική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η ανοιχτή συνεδρίαση έλαβε χώρα στο Electra Metropolis Athens παρουσία 400 περίπου επιχειρήσεων, ενώ η κλειστή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή 1.500 περίπου προσκεκλημένων από τον ευρύτερο πολιτικό, επιχειρηματικό και τουριστικό χώρο.  

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του ΣΕΤΕ, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο με ατζέντα την πορεία του Ελληνικού Τουρισμού, καθώς και τη διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων τουριστικής πολιτικής.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι άρτια εκπαιδευμένοι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού βοήθησαν στη διοργάνωση της συνέλευσης, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε καίριες λειτουργικές θέσεις όπως η υποδοχή και εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, η προετοιμασία των αιθουσών και του υλικού της συνέλευσης. Η εκδήλωση αποτέλεσε για τους φοιτητές μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και βραβευμένη ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016 & 2017. Προσφέρει προπτυχιακά (bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας.

 

undefined

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο