Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ενεργό ρόλο στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

undefined

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Χορηγός στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ, τη μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών, η οποία θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.  

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου, όσο και σε κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πλήρως ανανεωμένη, με νέες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών και τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων.    

Στο πλαίσιο του ενεργού ρόλου που έχει αναλάβει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, οι άρτια εκπαιδευμένοι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε καίριες λειτουργικές θέσεις, όπως η γραμματειακή υποστήριξη της διοργάνωσης, των παράλληλων σεμιναρίων, της εκδήλωσης των εγκαινίων, αλλά και της νέας πρωτοβουλίας ΕΞΠΟΤΡΟΦ Connectόπου θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας και των διεθνών αγορών. Eπιπλέον, η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Τμήματος Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κα Μάγδα Πειστικού θα πραγματοποιήσει τον συντονισμό της εκδήλωσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με θέμα «Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Γαστρονομική περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019», ενώ θα παρουσιάσει και την εκδήλωση των επίσημων εγκαινίων της έκθεσης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει βραβευθεί για δύο συνεχείς χρονιές ως «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2016 και 2017 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο