Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Σειρά Εκπαιδευτικών Επισκέψεων από τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

undefined

 

Οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στην αγορά για μια ολόκληρη εβδομάδα, συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις της τουριστικής βιομηχανίας, όχι μόνο ως θεατές αλλά και ως εργαζόμενοι.

undefined0

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τη συμμετοχή τους στο Business Travel Professional Forum (BTPF) που διοργάνωσε η εταιρεία SWOT με 40 εκπροσώπους μεγάλων ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του forum, oι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη διαδικασία οργάνωσης επαγγελματικών συναντήσεων, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στην υποστήριξη της διοργάνωσης.

Η εβδομάδα συνεχίστηκε με την ενεργή ενασχόλησή των φοιτητών με το 1ο Διεθνές συνέδριο για τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό που διοργάνωσε το ΤΕΙ Αθηνών σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιά και Νήσων, ενώ έλαβαν και σχετικό τιμητικό έπαινο για την ουσιαστική συμβολή τους.

undefined

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην έκθεση 100% HotelShow, όπου οι φοιτητές, στο πλαίσιο Workshopτου Μητροπολιτικού Κολλεγίου, εκπαιδεύτηκαν στη σημασία της εξυπηρέτησης πελατών και στη διοργάνωση επαγγελματικών εκθέσεων.

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων σπουδών, καθώς βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2016 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). 

undefined

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο