Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Ο Δήμαρχος Πειραιά στις νέες εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην καρδιά της πόλης

undefined

 

 

Την ευκαιρία να επισκεφθεί τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην καρδιά της πόλης του Πειραιά είχε ο κ. Γιάννης Μώραλης. Ο κ. Μώραλης ξεναγήθηκε στο νέο campus από τον Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο και τον κ. Ρωμανό Ροδόπουλο, Σύμβουλο Διοίκησης και Επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας του Κολλεγίου

Κατά την ξενάγησή του, ο κ. Μώραλης είχε την ευκαιρία να οδηγήσει και να «χαράξει πορεία» στον προσομοιωτή γέφυρας DNV-A 240 της Transas, έναν από τους κορυφαίους προσομοιωτές γέφυρας στον κόσμο και να επισκεφθεί τα τελευταίας γενιάς εργαστήρια της Ναυτικής Ακαδημίας: 

u  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

u  ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗΣ

u  ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΥΨΗΛΗ ΣΤΑΣΗΣ

u  ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ 

Ο κ. Μώραλης, με την ολοκλήρωση της ξενάγησής του, ανέφερε: “Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της Ναυτικής Ακαδημίας. Έχουμε πει εδώ και χρόνια ότι ο Πειραιάς πρέπει να κοιτά στη θάλασσα. Είδα σύγχρονα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, κάτι που λείπει και από τη χώρα και από την πόλη μας. Έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία να καλύψει ορισμένα κενά που υπήρχαν και ο Δήμος οφείλει να την στηρίξει και θα την στηρίξει με κάθε τρόπο. Πραγματικά, είναι ένα εκπληκτικό κτίριο! Φαίνεται ότι έχει γίνει μια μεγάλη επένδυση. Στους καιρούς αυτούς, η Πολιτεία πρέπει να υποστηρίζει όσους επενδύουν”. 

undefined

Ο κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος από την πλευρά του ανέφερε: “Σήμερα, καλωσορίσαμε με χαρά τον κο Μώραλη, Δήμαρχο Πειραιά, στις νέες μας εγκαταστάσεις. Έχουμε προχωρήσει σε μια μεγάλη, εντυπωσιακή επένδυση, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε για τους φοιτητές μας τις συνθήκες που επικρατούν πάνω στα πλοία. Είναι ένα νέο, φιλόδοξο πρόγραμμα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεργασία με το SolentUniversity του Southampton”. 

Ο κος Μώραλης επισκέφθηκε τις νέες εγκαταστάσεις – οι οποίες από φέτος στεγάζουν τη νεοσύστατη Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου μαζί με τις υπόλοιπες ακαδημαϊκές Σχολές – στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του Δήμου Πειραιά με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ. 

Η σταθερά ανοδική πορεία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και οι αυξανόμενες εκπαιδευτικές του ανάγκες οδήγησαν στη δημιουργία του νέου αυτού υπερσύγχρονου campus11 ορόφων και συνολικά 3.500m². Το κτίριο βρίσκεται σε κομβικό σημείο του Πειραιά, στην Πλατεία Τερψιθέας επί της οδού Κολοκοτρώνη, με εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας, ενώ ο παλμός της ζωής της πόλης χτυπά δυνατά στην περιοχή με άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά και το λιμάνι.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο