Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: MBA IN HOSPITALITY Open Day στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

undefined

 

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σας προσκαλεί στο Open Day που διοργανώνει την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017 στις 17:30, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι [Σωρού 74], για την παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος MBAinHospitality που προσφέρει σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University. 

Διακεκριμένα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την εμπειρία τους στον κλάδο και θα παρουσιάσουν τα success stories τους στη σημαντικότερη βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας. Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού – τουριστικού κλάδου και την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό με μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κα Ειρήνη Βλάχου στο 210-6199891 ή στο evlachou@mitropolitiko.edu.gr. 

undefined

Ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για εγγραφές την ημέρα της εκδήλωσης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBAinHospitality. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύτηκε ως “Best Hotel Education Provider” το 2016 και 2017 στον ετήσιο θεσμό των Greek Hospitality Awards, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Επιπλέον, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο