Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: MBA in Hospitality από τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

undefined

 

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο – μεταξύ των 10 ακαδημαϊκών Σχολών του – διαθέτει Σχολή Τουρισμού, η οποία αποτελεί ενεργό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ενώ βραβεύθηκε για δύο συναπτά έτη ως “Best Hotel Education Provider” στα Greek Hospitality Awards 2016 και 2017, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Queen Margaret University. Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο τουριστικών σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών. 

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει το μοναδικό αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων MBAinHospitality που παρέχεται στην Ελλάδα από Βρετανικό Πανεπιστήμιο. Το Queen Margaret University είναι ένα από τα παλαιότερα Δημόσια πανεπιστήμια της Σκωτίας [ίδρυση το 1875], με 6,300 φοιτητές [το 24% διεθνείς φοιτητές], με 92% ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του και με το υψηλότερο ποσοστό ερευνητικού προσωπικού στη Σκωτία.

undefined

 

Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς αγοράς εργασίας, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει διεθνή αναγνώριση και απευθύνεται σε ευρεία γκάμα πτυχιούχων και επαγγελματιών που επιθυμούν να εξελιχθούν επαγγελματικά στον κλάδο της Διοίκησης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι έχουν εξαιρετικές προοπτικές να σταδιοδρομήσουν ως ανώτερα και ανώτατα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και οργανισμών, να δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας τη δική τους ξενοδοχειακή επιχείρηση ή να συνεχίσουν για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το μεταπτυχιακό προσφέρει ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα, ιδανικό για εργαζομένους και κατοίκους της περιφέρειας, ενώ το διδακτικό προσωπικό είναι κάτοχοι διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, με πλούσιο συμβουλευτικό έργο σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις και άριστες σχέσεις με την τουριστική αγορά εργασίας.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο