Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: «Grow Greek Tourism Online»: το σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

undefined

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είχε την τιμή να φιλοξενήσει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το επιτυχημένο σεμινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της  Google. Tο Grow Greek Tourism Online απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις ψηφιακές δεξιότητές τους, μέσα από τα δωρεάν σεμινάρια αλλά και την ηλεκτρονική πλατφόρμα greektourism.withgoogle.com/certification

undefined

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, οι φοιτητές εκπαιδεύτηκαν σε βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως:  

  • Η ευκαιρία που λέγεται Internet
  • Συμβουλές για ένα καλύτερο website
  • Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πώς τις χρησιμοποιούμε
  • Πώς διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα social media
  • Πώς μπορούμε να καταλάβουμε τους επισκέπτες μέσα από τα Web Analytics
  • Κατευθύνσεις απασχόλησης στον digital κόσμο. 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Γιώργος Καραβάς, Digital Marketing Director της Media Cube και Google Partner Academy Program trainer. 

Το σεμινάριο διεξήχθη στο κεντρικό Αμφιθέατρο του campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με την υποστήριξη της Σχολής Τουρισμού του Κολλεγίου και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πλήθους συμμετεχόντων. 

undefined

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων σπουδών, καθώς βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2016 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr 

Τα σεμινάρια της πρωτοβουλίας του Grow Greek Tourism Online πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείο Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο