Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Επίσκεψη των φοιτητών Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης στο κτήμα Γεροβασιλείου

undefined

 

Το Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το «Κτήμα Γεροβασιλείου» στην Επανωμή, στο πλαίσιο του μαθήματος “Hospitality Service Enhancement”.

Η επίσκεψη είχε ως στόχο την γνωριμία των φοιτητών με το φαινόμενο και τις πρακτικές διαστάσεις του οινοτουρισμού και των οινοτουριστικών δραστηριότητων, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν ως πρόσθετο προϊόν στις παρεχόμενες υπηρεσίες των τουριστικών επιχειρήσεων και των προορισμών. Στην κατεύθυνση αυτή, αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν το ρόλο του κρασιού στον τουρισμό, αλλά και τη δυνατότητα ένταξης ανάλογων επισκέψεων σε προγράμματα ξεναγήσεων. Οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στον αμπελώνα, το οινοποιείο, το κελάρι, το μουσείο και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην επαγγελματική διαδικασία γευστικής δοκιμής κρασιών, να παρακολουθήσουν τη διαδικασία οινοποίησης και εμφιάλωσης και να συζητήσουν με τους ειδικούς τον ρόλο του μάρκετινγκ στην πώληση του κρασιού.

undefined

Σημειώνεται ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων σπουδών, καθώς βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2016 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). 

undefined

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο