Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Career Day της HRC INTERNATIONAL στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

 undefined

 

Η πολυεθνική εταιρεία HRC International πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 8 Νοεμβρίου Career Day, αποκλειστικά για τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο του Campus Αμαρουσίου και το ενδιαφέρον των φοιτητών ήταν ιδιαίτερα θερμό. 

Η HRC International είναι μια δυναμική, εξειδικευμένη εταιρία συμβουλευτικής καριέρας, εκπαίδευσης στελεχών και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού για τον κλάδο του Τουρισμού, η οποία ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 1995 και σήμερα διαθέτει γραφεία σε πολλές χώρες, ενώ έχει χειριστεί περισσότερα από 5.000 στελέχη-αποφοίτους σχολών Τουρισμού απ’ όλο τον κόσμο. Στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται μεγάλα ονόματα του κλάδου, όπως Hilton International, Westin, Marriott Hotels, Sheraton, Sofitel- Accor Hotels & Resorts και πολλά άλλα.  

undefined

Στο πλαίσιο του Career Day, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που τους παρέχουν τα προγράμματα πρακτικής άσκησης που έχει δημιουργήσει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με την HRC International για να εργαστούν στο εξωτερικό. Στους χώρους του Κολλεγίου βρέθηκαν οι Kellyvan Woezik και Shauni Vrosch, Σύμβουλοι Καριέρας της HRC International, οι οποίες συζήτησαν με τους φοιτητές τις δυνατότητες που τους προσφέρονται για εύρεση επαγγελματικής αποκατάστασης σε χώρες σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, σε ξενοδοχειακές αλυσίδες πέντε αστέρων. Μετά το τέλος της παρουσίασης, οι φοιτητές πραγματοποίησαν προσωπικές συνεντεύξεις για την αξιολόγηση του προφίλ τους με τις συμβούλους της HRC, με στόχο την κατάρτιση της κατάλληλης προσφοράς εργασίας για κάθε φοιτητή. Παράλληλα, το CareerOffice του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεχή συνεργασία με την HRC International, παρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης σε φοιτητές και αποφοίτους σε όλο τον κόσμο. 

undefined

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αντιλαμβανόμενο το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον της διεθνούς φιλοξενίας, προάγει την άμεση σύνδεση της αγοράς εργασίας με την εκπαίδευση δημιουργώντας ταυτόχρονα στους φοιτητές του την πολυπολιτισμική κουλτούρα η οποία είναι απαραίτητο  χαρακτηριστικό των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού. 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο